Alltid gratis 15 dagaransok_har
Betalningsmärkning: OK

Åldersgräns: 18 år
Förlänga lån: Möjligt
Ansökningsavgift: 0 kr
Ingen UC upplysning

Trustbuddy är störst i Norden när det gäller lån mellan privatpersoner. Man gör det möjligt för privatpersoner att låna eller låna ut, enkelt och utan problem, och alla lån är helt kostnadsfria i två veckors tid.

Det finns Trustbuddy lån från 1000 kronor och upp till 5000 kronor, vilket gör att de flesta plötsliga pengabehov kan täckas. Det som kanske är allra mest tilltalande för alla låntagare är att svaret på lånansökan kommer redan inom en kvart, något som gör att man aldrig behöver oroa sig över långa väntetider.

Låna pengar från Trustbuddytrustbuddy300

För att kunna låna pengar från Trustbuddy behöver du registrera dig som användare på sidan. Det är enkelt och går mycket snabbt. När registreringen är avklarad kan du ansöka helt kostnadsfritt om ett lån på upp till 5000 kronor, och under förutsättning att du betalar tillbaka inom 14 dagar blir lånet helt avgiftsfritt.

Ansökningar görs online och svaret kommer redan inom en timme, ofta inom en kvart. När ansökan är godkänd kommer pengarna samma dag eller nästkommande vardag.

Krav för att få låna

Det allra första kravet för att du ska få låna pengar från Trustbuddy är att du är registrerad som användare. För att kunna göra klart din registrering måste du ha en e-legitimation, något som du enkelt kan ladda ner från din bank.

Innan du kan få ett lån måste du även genomgå en kreditprövning där det avgörs om du kan beviljas ett lån.

Månadskostnad

När du lånar pengar från Trustbuddy erbjuds du alltid att låna gratis i 14 dagar. Om du betalar innan dessa 14 dagar har gått så behöver du inte bekymra dig om några extra avgifter, då betalar du helt enkelt tillbaka den summa du har lånat.

Om du väljer att betala ditt lån på mellan 14 och 30 dagar blir kostnaden för ett lån på 1000 kronor 375 kronor, medan du får betala 970 kronor för ett lån på 5000 kronor.

Pengar på kontot

När du lånar pengar från Trustbuddy går det snabbt att få pengarna. Om du skickar din ansökan före klockan 13.00 en vardag så kan du ha pengarna på kontot redan samma eftermiddag, efter klockan 16.00. Om du skickar din ansökan efter klockan 13.00 kan du räkna med att ha pengarna nästkommande vardag.

Återbetalning av lån

Trustbuddy är ett av få företag som ger dig möjlighet att låna gratis om pengarna betalas tillbaka inom 14 dagar. Detta innebär dock inte att du måste betala inom 14 dagar. Du har normalt sett 30 dagar på dig att betala tillbaka pengarna, men det går att förlänga återbetalningstiden upp till fem gånger.

Förseningsavgift

Eftersom Trustbuddy lån går att förlänga upp till fem gånger behöver du inte råka ut för förseningsavgifter. Du betalar istället en förlängningsavgift varje gång du förlänger låntiden. Den kan vara från 95 kr upp till 470 kr. Om du skulle missa att förlänga och lånet skickas vidare till inkasso får du betala en avgift från 565 kr upp till 940 kr.

Fördelar

  • Det finns många fördelar med att låna från Trustbuddy, varav en av de främsta är att du helt kostnadsfritt kan få in pengar på kontot snabbt.
  • En annan fördel är att det inte bara går att låna pengar från den här långivaren, privatpersoner som har pengar över och vill spara kan dessutom spara pengar genom att låna ut till andra.

Nackdelar

  • Maxbelopp på 5000 kronor, vilket kan tyckas vara i minsta laget för vissa som vill låna mer från Trustbuddy.

Mer information och ansökan ->