betalningsanmärkning brev

Att låna pengar med betalningsanmärkning kan vara lite knepigt. Att till exempel få ett lån med betalningsanmärkning hos din vanliga bank är nog i stort sett uteslutet. Därför kan kanske situationen bli desperat om du får oförutsedda utgifter som snabbt måste betalas, om du vill undvika att låta det gå till inkasso. Men, lugn, det finns också möjligheter för dig att få lån, även om du har en anmärkning eller två. Åtminstone om du inte är i behov av att låna riktigt stora pengar.

Lån upp till 60.000 med anmärkning

Kreditgivare
Belopp
Längd
Villkor & Fördelar
2 000 - 350 000 kr
2 000 - 350 000 kr
Åldersgräns: 20 år
Inkomst: Minst 110.000
Ansökningsavgift: 0 kr
Med anmärkning: Ja
Upp till 60.000 kr

Mer info

Lån upp till 20.000 med anmärkning

Kreditgivare
Belopp
Kostnad
Villkor & Fördelar
Fakta
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000-20000 kr
0 kr
31 kr
121 kr
194 kr
284 kr
1275-4675 kr
Med anmärkning: Ja
Första lånet gratis
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 18 år
Omedelbart överföring
Låna upp till 20.000 kr
Ingen UC upplysning
2
3000 kr
9000 kr
15000 kr
25000 kr
96 kr
287 kr
478 kr
796 kr
Med anmärkning: Ja
Återbetala på 1-5 år

E-Leg: Ja
Åldersgräns: 20 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Låna upp till 25.000 kr
Ingen UC upplysning
3
500 kr
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000 kr
0 kr
0 kr
0 kr
825 kr
1100 kr
1375 kr
1650 kr
Med anmärkning: Ja
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 19 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Ingen UC upplysning

Problemet större om du måste låna pengar med betalningsanmärkning och kronofogden

Om dina tidigare problem varit så stora att du tvingats låta det gå till inkasso, och har kvar skulder hos kronofogden, kan det vara betydligt svårare att få ett lån. Att få låna pengar trots skulder hos kronofogden kräver att du hittar en långivare som är beredd att ta en större risk, eller en långivare som inte gör en så noggrann kreditprövning. Kanske chansen kan öka om du väljer en långivare där du kan låna pengar utan uc eftersom du då kan hoppas att de inte får reda på dina problem. Att låna pengar utan kreditupplysning kan du dock inte hoppas på, eftersom detta inte är lagligt.
låna pengar utan UC
Hos Thorn kan man låna upp till 50.000 utan UC

Möjlighet att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet

Du har lättast att hitta ett ställe att låna pengar med anmärkning om du tittar på internet. Där finner du en rad av olika lån i olika storlekar och med olika utformning. Bland dessa finns det faktiskt ett och annat som du har möjlighet att få även om du har en betalningsanmärkning. Många långivare här kan tänka sig att låta dig låna pengar med betalningsanmärkning så länge du uppfyller andra krav för lånet.

Vill du låna pengar snabbt med betalningsanmärkning, är det nätet som gäller

Faktum är att det är med just de snabba lånen det är lättast att låna pengar trots betalningsanmärkning. Så om du bara vill komma ur denna onda spiral, och räknar med att kunna lösa det om du får låna snabbt, är internet den bästa lösningen. Här hittar du långivare som ser till att pengarna sitter på ditt konto nästan direkt efter att du beviljats ett lån, och det är också här du hittar de långivare som ger dig lån med betalningsanmärkning. De flesta av dessa lån erbjuder begränsade lånesummor, men om du behöver ett lån för att lösa akuta räkningar räcker de säkert till.
låna pengar med betalningsanmärkning
Låna 60.000 kr med betalningsanmärkning

Lite att tänka på när du ska låna pengar snabbt

Om du har en ekonomi som är lite på svaj kan denna möjlighet till snabba lån vara räddningen. Men, tänk också på att de lika lätt kan bli en fara, och det sista du vill är förmodligen att förvärra dina problem. Därför finns det lite att tänka på innan du tar ett lån betalningsanmärkning.

För det första måste du naturligtvis vara säker på att du kan betala tillbaka pengarna. Många av de snabba lånen ska betalas tillbaka på mycket kort tid, och då måste du fundera på om du verkligen har de pengarna när fakturan kommer. Det andra, som är nästan lika viktigt, är att du ska jämföra olika lån innan du skickar in en ansökan. Avgifter och räntor kan variera kraftigt, så det kan finnas mycket pengar att spara på att leta efter lånet med de bästa villkoren. Det är ju dumt att betala mer än nödvändigt för ditt lån. Titta också efter så att det inte dyker upp obehagliga överraskningar i form av avgifter och kostnader som du inte vet om i förväg. Allt detta kan du läsa om på långivarens hemsida, i villkoren.

Gör allt för att undvika kronofogden

Vare sig du har betalningsanmärkningar sedan tidigare, och redan varit i kronofogdens klor, eller om du lyckats undvika detta, är det förstås önskvärt att försöka hålla sig borta från sådana problem i fortsättningen. Inte minst med tanke på vilka konsekvenser det får, och att en enda ynka betalningsanmärkning kan ställa till så stora bekymmer. Det är nämligen inte bara dina möjligheter till nya lån som kraftigt försämras med en anmärkning. Du kan också få väldigt svårt att hyra en bostad, och till och med att teckna ett telefonabonnemang kan vara omöjligt om du har en betalningsanmärkning eller skulder hos kronofogden. För att inte tala om den oro och ångest det kan skapa, att tvingas leva med skulder du känner att du har svårt att klara av.

Alla dessa bekymmer kan du slippa om du bara ser till att säkra din betalningsförmåga, och inte frestas att ta ett lån som du egentligen inte har råd med. Att vara optimist är bra, men just i detta sammanhang kan det istället vara farligt att vara alltför optimistisk. Har du inte pengarna idag, måste du ställa dig frågan om du verkligen har dem den dagen lånet ska betalas tillbaka, och du är skyldig dig själv ett ärligt svar.