Det faktum att man har en betalningsanmärkning gör ju inte att man har mindre behov av att låna pengar ibland. Det är inte ovanligt att det kommer perioder då allt verkar trilla över en på samma gång, och räkningarna hopas. Ibland blir det så jobbigt att du kan inte sova, utan tänker bara på vad som händer om du måste låta det gå till inkasso. Men, om du verkligen känner att jag är i behov av ett lån för att komma ikapp ekonomiskt, finns det ändå chans att få ett lån med betalningsanmärkning.
[sc:lananm]

Testa smslån med betalningsanmärkning

Det enklaste sättet att få ett lån i den situationen är att titta på smslån eller onlinelån. Att få ett lån med betalningsanmärkning sms är inte alltför svårt, och du behöver bara titta på sammanställningen ovan för att se vilka långivare som tillåter betalningsanmärkningar.

Här hittar du snabblån med betalningsanmärkning

På internet hittar du de flesta snabblån du kan få om du har en betalningsanmärkning. I första hand handlar det om smslån eller liknande lån som du kan söka direkt online. Den gemensamma beteckningen på dessa lån är mikrolån, eller bara snabblån rätt och slätt. Bland dessa lån hittar du de allra största chanserna att få ett lån med betalningsanmärkning. Dessa lån erbjuder ofta inte speciellt höga lånesummor, men du kommer troligtvis att åtminstone kunna hitta ett lån med betalningsanmärkning 10000 kronor. Några få långivare kan erbjuda ända upp till 15000 kronor med denna typ av lån, men för det mesta rör det sig om några enstaka tusenlappar.
lån med betalningsanmärkning utan uc
Freedom Finance godkänner lån upp till 60.000 kr med betalningsanmärkning

Kan man få billån med betalningsanmärkning?

Ja, mycket har förändrats på lånemarknaden, och det som tidigare var helt omöjligt är numera fullt genomförbart. Som att få ett billån trots betalningsanmärkning till exempel. Att köpa bil kan kosta en rejäl slant, och det är inte alltid du blir hjälpt av ett mindre lån. Som tur är finns det idag flera billån som du kan söka och få även om du har en betalningsanmärkning. Ett tips är att söka på nätet efter billån med betalningsanmärkning, så hittar du de möjligheter som finns.

Behöver du lån utan kreditupplysning?

Vare sig du söker lån, helt prickfri, eller om du vill ha lån med betalningsanmärkning utan uc, så finns det idag en lång rad möjligheter. Om du som så många andra är rädd för fler uc, kan du leta reda på långivare som inte använder sig av uc när de gör en kreditbedömning. Det finns flera andra sätt att ta en kreditupplysning, så att inte uc blir inblandade. Det brukar inte vara särskilt svårt att hitta information på hemsidan, hos de långivare som erbjuder lån utan uc.
lån med betalningsanmärkning
How Thorn kan du låna upp till 50.000 kronor utan att de tar någon UC

Om man vill ha lån trots skuld hos kronofogden

Har du en skuld hos kronofogden kan det ligga dig till last när du ska söka lån, även om du håller dig till smslån och andra mikrolån. Inte alla långivare accepterar ett skuldsaldo, men det finns några som gör det. Det gäller för dig att hitta dessa långivare om du ska kunna få ett lån, även om du har en skuld.

Hos Cashbuddy kan du få lån med betalningsanmärkning

Cashbuddy är en av de långivare som erbjuder lån även till den som har en betalningsanmärkning. Däremot får du inte ha ett skuldsaldo hos kronofogden om du ska beviljas ett lån. Cashbuddy är en av de företag som anser att alla förtjänar en andra chans, och det är klart att du ska kunna få ett lån om du har en gammal betalningsanmärkning som ligger och skräpar.

Har du fått brev från Svea ekonomi?

Svea ekonomi är ett företag som har ett brett spektrum på sina ekonomiska tjänster. Mest kända är de kanske för att hjälpa låneföretag och andar kreditföretag med inkassoärenden. Om du har fått ett brev från Svea ekonomi, kan det alltså handla om en obetald faktura som du har hos ett annat företag, som i sin tur lämnat över indrivningen av skulden till Svea ekonomi.

Hos kronofogden till sist

Kronofogden är väl det vi alla vill undvika till varje pris. Det är för att slippa inkasso och kronofogden som det finns så oerhört många frågor, forum och artiklar som handlar om lån med betalningsanmärkning, lån med betalningsanmärkning utan uc, lån för att lösa akuta räkningar och liknande ämnen. Att sitta med betalningsanmärkningar och skulder hos kronofogden ställer till så mycket problem, att det är värt mycken möda för att slippa detta. Det bör vara den absolut sista utvägen att låta det gå till inkasso och kronofogden. För när du gör det har du redan gett upp.