olika lån som trycks ner i en tratt och ut kommer en lägre kostnad

Har du också upptäckt att flera små lån kan bli dyra i längden, trots att de inte verkade särskilt dyra när du tog dem? Det är lätt att samla på sig ett gång små skulder. Man behöver ett litet lån då, och en kredit då, och var för sig är de inte speciellt dyra. Men, när de blir ett gäng, stiger kostnaden i höjden, samtidigt som det blir besvärligt att hålla reda på alla fakturor. Betalar du fakturaavgift på de olika lånen är enbart det en kostnad som blir större ju fler smålån du har. Det finns alltså många fördelar med att försöka få ett lite större lån för att lösa in de små. Dels kan du spara massor av pengar, dels riskerar du inte att någon betalning blir liggande och ger både förseningsavgift och andra bekymmer. Med allt samlat i ett lån blir det alltså både enklare och billigare. Billigare under förutsättning att du jämför lån, och väljer ett lån till bra ränta och villkor.

Betalningsanmärkning komplicerar situationen

Det låter väl enkelt, att ta ett större lån och lösa in de dyra små lånen? Men, så enkelt är det inte alltid. Har du en betalningsanmärkning kan det bli svårt att hitta ett lån. Visserligen finns det ett antal långivare som inte ser en betalningsanmärkning som ett hinder för att få lån, men det är främst de långivare som ger så kallade mikrolån. Och dessa lån är sällan tillräckligt stora för att lösa ett flertal lån. Självklart beror det på hur många, och hur stora lån du har. Kanske räcker ett mikrolån, men då är frågan om du kan få tillräckligt bra villkor, så att det verkligen lönar sig att ta ett nytt lån.

Ta hjälp av lånförmedlare

SBild som visar diagram över olika typer av lånka du spara pengar på att samla lån trots betalningsanmärkning är nog ändå det bästa alternativet att försöka hitta ett privatlån. Och det finns faktiskt hjälp att få. Hos Freedom Finance kan du låna ända upp till 100 000 kr, trots betalningsanmärkning, om du klarar de krav som ställs. Freedom Finance är inte en vanlig kreditgivare, utan en låneförmedlare, som förmedlar lån från ett stort antal banker och andra långivare. Genom att man samarbetar med så många olika långivare, finns det lån till helt olika villkor. Några av de långivare man samarbetar med godkänner även lån med betalningsanmärkning, och därför kan du få så pass stora lån, som 100 000 kr, via Freedom Finance.