En kreditprövningansok_har
Lånerbjudanden från flera banker
Många erbjudanden ger lägre ränta
Du kan låna upp till 350.000 kr

Om du vill hitta det bästa lånet, med de lägsta kostnaderna och bästa villkoren, utan att behöva leta igenom varenda bank, är det bästa sättet att ta hjälp av en låneförmedlare. AXO Finans är en låneförmedlare på nätet, som låter dig söka ett lån, med en enkel ansökan, och sedan gör jobbet åt dig. Du söker och de letar fram de allra bästa förslagen.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från AXO Finans

AXO Finans

Ett AXO Finans lån, är ett privatlån som spänner över ett brett spektrum. Här kan du låna mellan 10 000 kr och 350 000 kr. Det finns alltså lån för alla tänkbara situationer och behov. Själv behöver du bara ange hur mycket du vill låna, och fylla i det ansökningsformulär du hittar på hemsidan. Sedan sköter AXO Finans resten, och låter ett flertal banker tävla om att ge det bästa erbjudandet. När budgivningen är klar, ger AXO Finans dig de bästa förslagen, och du kan få hjälp av en erfaren lånehandläggare för ditt beslut, om du vill.

Krav för att få låna

För att söka ett AXO Finans lån ska du uppfylla följande krav:

• du ska vara minst 20 år
• du får inte ha betalningsanmärkningar
• du får inte ha skuldsaldo hos Kronofogden
• du måste ha en taxerad inkomst på minst 10 000 kr i månaden, före skatt

Månadskostnad

Månadskostnaden för ett AXO Finans lån kan du se först då du fått ett konkret låneerbjudande. Månadskostnaden beror ju på hur mycket pengar man lånar, och hur lång tid man väljer att betala tillbaka lånet på. Men, när du söker ett AXO Finans lån, är ju själva vitsen med förfarandet, att bankerna tävlar om vem som ger det bästa lånet. Därför kan du se den exakta kostnaden först då du fått erbjudanden från bankerna.

Pengar på kontot

Oavsett vilket lån och vilken långivare du väljer, ska du underteckna ett låneavtal. När du gjort det, kommer pengarna att betalas ut till ditt konto. Hur snabbt det går till beror lite på vilken bank du lånar hos, och hur utbetalningsrutinerna ser ut där.

AXO Finans UC

Det spelar ingen roll hur många banker som ger dig låneförslag, och då alltså har gjort en kreditprövning. Du får aldrig mer än en förfrågan hos UC registrerad när du söker lån hos AXO Finans.

AXO Finans betalningsanmärkning

Du kan inte få ett AXO Finans lån om du har betalningsanmärkningar, och inte heller om du har ett skuldsaldo hos Kronofogden.

Återbetalning av lån

Återbetalning av lånet sker efter den plan du avtalat med långivaren. Du väljer hur lång tid du vill betala på, när du söker lånet, och på denna tid ska det också betalas. Hur lånet betalas beror på rutinerna hos den bank du väljer, men det är oftast genom en faktura varje månad, eller via autogiro, som minskar risken för glömda inbetalningar, och som gör att du slipper hålla reda på OCR- nummer och liknande.

Förseningsavgift

Betalar du inte i tid är du skyldig att betala påminnelseavgifter och dröjsmålsränta. Det kan också tillkomma förseningsavgifter, som kan se olika ut hos olika långivare.

Fördelar

  • Du får erbjudande om de bästa lånen
  • Enkelt att ansöka om lån
  • Många erbjudanden ger låga räntor
  • Du kan låna upp till 350 000 kr

Nackdelar

  • Du måste ha en ganska hög inkomst för att få ett AXO finans lån

Mer information och ansökan ->