Lån upp till 10.000 kransok_har
Åldersgräns: 20 år
Ingen UC upplysning
Billiga lån och snabb utbetalning

Nanokredit beskriver sina egna låntjänster som trygga, enkla och tydliga, något som givetvis är tilltalande för alla som behöver låna pengar snabbt och vill slippa krångel. Man säger sig ha de billigaste lånen, och även de bästa, vilket naturligtvis också gör att många väljer att vända sig till denna långivare.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Nanokredit

Nanokredit

När du vill ha ett Nanokredit lån finns det flera sätt att ansöka på. Du kan antingen söka direkt via webbsidan, ringa in din ansökan på telefon eller skicka ett sms. Ansökan kostar ingenting och du får ett besked direkt om huruvida ditt lån beviljas eller ej. Maxbeloppet som går att låna hos Nanokredit är 10000 kronor.

Krav för att få låna

För att få ett lån från Nanokredit måste du vara mellan 20 och 70 år. Du ska ha haft en folkbokföringsadress i Sverige i minst två års tid, och det krävs även att du inte har någon anmärkning registrerad hos Kronofogdemyndigheten. Vidare måste du ha en taxerad inkomst som ska vara på minst 50 000 kronor per år om du söker ett lån på upp till 5000 kronor, och 150 000 kronor per år om du söker ett större lån.

Månadskostnad

Varje lånbelopp är belagd med en avgift, som naturligtvis är större ju högre belopp du lånar. För ett lån på 4000 kronor betalar du en kostnad på 588 kronor, medan du för ett lån på 10000 kronor betalar en avgift på 948 kronor, dock fördelat på två månader.

Pengar på kontot

Om ditt lån hinner behandlas och beviljas innan klockan slår 13.30 en vardag kan du räkna med att se pengarna på ditt bankkonto redan senare samma dag. Om klockan hinner bli mer kan du istället räkna med att pengarna finns på bankkontot vardagen som följer. Att man får besked omedelbart och att pengarna betalas ut så fort lånet beviljats gör att många uppskattar Nanokredit och dess lån.

Återbetalning av lån

Beroende på hur mycket pengar du lånar kan du välja att dela upp din betalning på upp till 90 dagar. För ett lån på 1000 kronor ligger betalningstiden på mellan 30 och 60 dagar, medan ett lån på 10.000 kronor betalas på mellan 60 och 90 dagar. Det är du själv som avgör hur snabbt du kan betala, och du anger detta när du ansöker om lånet.

Förseningsavgift

Om det skulle vara så att du inte sköter dina avbetalningar och påminnelser måste skickas ut har Nanokredit rätt att ta ut en förseningsavgift på 80 kronor per påminnelsefaktura, plus en avgift på 50 kronor. Naturligtvis tillkommer ytterligare kostnader om ärendet skulle gå vidare till inkasso.

Fördelar

  • Lån på upp till 10000 kronor.
  • Billiga lån och snabb utbetalning.
  • Flera olika sätt att ansöka om lån helt utan kostnad.

Nackdelar

  • Relativt höga inkomstkrav på den som vill låna från Nanokredit.

Mer information och ansökan ->