frågetecken symbol

Inte sällan hör vi folk fråga efter lån utan kreditprövning. Varför kan man fråga sig, men orsakerna kan vara flera. En anledning till att man vill ha ett lån där ingen kreditprövning görs, kan vara att man har något problem som man är rädd ska utgöra ett hinder för ett lån. Man kanske har en betalningsanmärkning, eller så saknar man den fasta anställning som ofta är ett krav för att få ett lån. Men, det finns också många som vill slippa undan en kreditprövning därför att de är rädda för allt för många förfrågningar hos uc. Man vet att det inte är en fördel att ha många förfrågningar registrerade när nästa kreditprövning görs.

Alla långivare är skyldiga att göra en kreditbedömning när någon söker ett lån eller en kredit, så att helt slippa undan är svårt. Men, däremot kan man välja långivare efter hur de gör denna bedömning. Den som vill slippa förfrågningar hos uc, väljer helt enkelt ett företag som gör sina kreditprövningar utan inblandning av upplysningscentralen. Är inte uc involverade, blir det heller ingen registrering där.

Har man en anmärkning kan man leta efter långivare som inte bryr sig om detta, eller vända sig till en långivare som gör en annan typ av kreditprövning.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]