Brev med räkning

När räkningarna hopar sig och du mår jättedåligt och är rädd när posten kommer varje dag, gör en betalningsanmärkning inte saken bättre. Oron gör att du kan inte sova, och du är rädd att behöva låta det gå till inkasso, och ett lån skulle kunna avhjälpa den akuta situationen. Men var kan man låna pengar trots betalningsanmärkning?
[sc:lananm] Även om man allmänt inte rekommenderar lån om du redan har problem med ekonomin, är förstås ett lån att föredra, om det gör att du kan undvika inkasso och ytterligare problem. Och det finns några långivare som kan tänka sig att låta dig låna pengar trots betalningsanmärkning.

Här kan du låna pengar betalningsanmärkning

Det finns som sagt några långivare som inte ser enbart en betalningsanmärkning som ett hinder för att få ett lån. Självklart kan man inte garantera att du får ett lån, men om du uppfyller de krav som ställs, kan du söka lån hos långivare som Freedom Finance, Ferratum, Folkia och TrustBuddy. Hos dessa långivare kan man låna pengar betalningsanmärkning till trots.
[sc:AA-BETANM10K01]

Sms lån med anmärkning om du behöver pengar snabbt

Om du är i behov av snabba pengar, kanske för att lösa akuta räkningar, är nog ett sms lån med anmärkning ett av de bästa alternativen. Du kan också söka andra snabblån online, vilka tillsammans med smslån ingår i den grupp av lån som brukar kallas mikrolån. Bland smslån finns de största möjligheterna att hitta lån med betalningsanmärkning, och du får både lånebesked och pengar mycket snabbt.

Går det att få lån utan säkerhet trots betalningsanmärkning?

Ja, tvärtemot vad många tror, så kan du få lån utan säkerhet trots betalningsanmärkning. De små mikrolånen vi talat om, är alla privatlån, det vill säga de är lån utan säkerhet. Så om du söker ett smslån eller annat snabblån, behöver du alltså inte lämna någon säkerhet för lånet. Detta är en av de främsta orsakerna till att det går att få svar, och också pengar direkt vid en ansökan.

Var kan man låna pengar trots skulder?

Att låna pengar trots skulder kan vara svårare än om du bara har en betalningsanmärkning. Som du kanske vet är en betalningsanmärkning en notering som görs hos uc eller annat kreditupplysningsföretag. Anmärkningen är alltså ingenting som kronofogden utfärdar. En skuld, däremot finns ju hos kronofogden, och den visar också att du fortfarande har problem med din ekonomi.
[sc:AA-BETANM50K01] Om långivaren inte gör en kreditprövning via uc, kanske inte en anmärkning kommer fram, men skulder hos kronofogden behövs inget kreditupplysningsföretag för att ta reda på. Har du skulder hos kronofogden kan du ändå få lån hos bland andra Freedom Finance.

Kan man också låna pengar betalningsanmärkning kronofogden?

Samma som ovan gäller när du vill låna pengar betalningsanmärkning kronofogden. De långivare som tillåter lån trots skulder hos kronofogden, tillåter också betalningsanmärkningar, eftersom du sannolikt ha en anmärkning om du har skulder. Det ena följer på det andra kan man säga, och att ha skulder hos kronofogden utan att ha en anmärkning är knappt möjligt.

Freedom Finance och Ferratum är exempel på långivare du kan vända dig till i denna situation, men som alltid när det gäller lån, måste du förstås fundera på om du verkligen klarar ett lån, utan att skapa värre problem. Det är extra viktigt om du redan har skulder, eftersom dessa då tar en del av din månadsbudget, och utrymmet för lån blir mindre.