Många invånare i vårt avlånga land sitter med riktigt goda idéer som skulle kunna bli väldigt framgångsrika uppfinningar om någon tog tag i dem och utvecklade dem. Det gäller dock att de rätta aktörerna kommer över dessa idéer, vilket gör att du som är duktig på att komma på nya idéer behöver bli bättre på att dela med dig av dem, givetvis mot en bra ersättning. För att bygga upp en förmögenhet med hjälp av dina idéer bör du göra på följande sätt.

  • Börja med något ganska enkelt. Det behöver inte handla om avancerade uppfinningar, det kan handla om enkla tips. Läs igenom platsannonserna på Intip.se och se om du vet någon som skulle passa för en viss tjänst. Låt personerna på Intip veta det isåfall, så kan du få en belöning på så mycket som trettiotusen kronor.
  • Gå vidare till att sätta tänderna i andras problem på Interesting.org. Kanske kan du hjälpa någon att lösa ett delikat problem, och på så sätt tjäna en slant.
  • Slutligen är det dags för de mer avancerade metoderna. Kom på en riktig bra idé, sök patent och sälj sedan in din nya idé hos ett företag som kan utveckla idén vidare, naturligtvis mot att du får en riktigt bra ersättning.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]