Visste du att det går att spara pengar med hjälp av elen? Låter det konstigt? Det är faktiskt otroligt enkelt. Genom att jämföra elpriser hos olika leverantörer av el kan du se vilket bolag du bör välja, och du kan även se hur mycket du skulle kunna spara genom att låsa elpriset under en viss period. Du kommer naturligtvis aldrig att få bort elavgifterna helt, men du kan sänka dem med fler hundralappar varje månad, och om du vanligtvis har en dyr elräkning så finns det ännu mer att spara.

Telefonkostnader är också något som går att skära ner på utan att det ger sämre livskvalitet. Faktum är att du kan ringa mer och betala mindre genom att välja rätt telefonoperatör och rätt avtal. Fler och fler operatörer tar nu fram ett fast pris-avtal som gör att du betalar en viss summa varje månad och sedan ringer, sms:ar och surfar gratis. Ofta handlar det om cirka 200-300 kronor i månaden, vilket förmodligen är mindre än du betalar idag. För den som ser över sina lösningar inom både el och telefoni finns massor att hämta, och med hjälp av dessa besparingar blir det genast mer pengar över till nöjen.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]