Hur snabbt vill du betala tillbaka?

30 – 90 dagar
1 – 6 år

Idag finns det många snabblån att välja mellan

Behöver du betala en räkning innan den går till Inkasso eller bara ta ett förskott på lönen? Anlendingen till att man behöver låna pengar snabbt med sms lån kan vara många. Idag finns det flera typer av snabblån att välja på. Det finns lån som man betalar tillbaka inom 30-90 dagar och de där man lägger upp ett lån på 1-2 år och bara behöver betala någon hundring per månad.

Gemensamt för båda dessa typer av lån är att det ofta är ganska låga inkomstkrav, de flesta tar inte UC-upplysning och flera av dem accepterar lån även om man skulle ha dragit på sig en eller flera betalningsanmärkningar vilket är väldigt vanligt.

Vi har valt att bara samarbeta med de största och bästa långivarna i branschen. Som i alla branscher finns det både bra och dåliga alternativ. Därför jämför vi inte alla långivare utan har bara valt ut de bästa långivarna med schyssta villkort. För att alla ska ha rätt till ett vettigt lån!

Sms lån 30 - 90 dagar

meddelandelån smslån
Effektiv ränta vid månadslån är 20%/mån. Ex: 3 000 kr i 1 månad blir 3 600 kr
Åldersgräns 18 år
Lånegräns 10 000
Ansökningsavgift Kr 0
Tar UC Nej
Betalningsanmärkning OK
Återbetalningstid 90 dgr

Meddelandelån

Ansökan: dygnet runt | Utbetalning: alla dagar | Direktutbetalning: Nordea, Handelsbanken | Gratislån: 500 kr (15 dgr)

Hos Meddelandelån kan du låna mellan 500 och 10000 kr utan säkerhet. Du kan välja återbetalningstid på 15, 30, 60 eller 90 dagar....
folkia lån
Ex: Låna 20 000 kr i 1 år. Räntekostnad 6 194 kr, totalt att återbetala 26 724 kr
Åldersgräns 18 år
Lånegräns 20 000
Ansökningsavgift Kr 0
Tar UC Nej
Betalningsanmärkning OK
Återbetalningstid 12 mån

Folkia

Ansökan: dygnet runt | Utbetalning: alla dagar | Direktutbetalning: Nordea (även helg) | Gratis lån: Ja

Folkia har funnits på den svenska lånemarknaden sedan 2006. Genom sina enkla och flexibla lån vill man göra marknaden betydligt kundvänligare....
lånbutiken logo
Effektiv ränta vid månadslån är 15%/mån. Ex: 3 000 kr i 1 månad blir 3 450 kr
Åldersgräns 20 år
Lånegräns 12 000
Ansökningsavgift Kr 0
Tar UC Nej
Betalningsanmärkning Nej
Återbetalningstid 3 mån

Lånbutiken

Ansökan: dygnet runt | Utbetalning: mån-lör | Direktutbetalning: Nordea, Handelsbanken | Gratis lån: Ja

Pålitlighet är ledordet och det gäller pris, villkor och kundservice. Lånbutiken erbjuder det första lånet, upp till 2000 kr, utan ränta....
viaconto
Betala tillbaka i egen takt men minst 3,5% per månad.
Åldersgräns 20 år
Lånegräns 50 000
Ansökningsavgift Kr 0
Tar UC Nej
Betalningsanmärkning OK
Återbetalningstid ingen gräns

ViaConto

Ansökan: dygnet runt | Utbetalning: alla dagar | Direktutbetalning: Nordea (även helg)

ViaConto erbjuder kontokredit upp till 50 000 kr och du bestämmer själv din återbetalningstakt....

Summary
Review Date
Reviewed Item
ViaConto Utan UC
Author Rating
41star1star1star1stargray

Snabblån 1 – 6 år

cashbuddy logo
Effektiv ränta 33,4%. Ex: 15 000 över 1 år blir totalt 17 472
Åldersgräns 20 år
Lånegräns 25 000
Ansökningsavgift Kr 0
Tar UC Nej
Betalningsanmärkning OK
Återbetalningstid 5 år

Cashbuddy

Ansökan: dygnet runt | Utbetalning: Alla dagar | Betalningsfri månad: Ja

Cashbuddy är den moderna långivaren som hellre ser till din aktuella betalningsförmåga än till gamla synder. Därför kan man ge lån trots anmärkningar eller andra tidigare problem. Cashbuddy erbjuder lån helt utan avgifter....
Onea lån ny logotype
Effektiv ränta vid månadslån är 6%/mån. Ex: 5 000 kr i 1 månad blir 5 316 kr
Åldersgräns 20 år
Lånegräns 30 000
Ansökningsavgift Kr 0
Tar UC Nej
Betalningsanmärkning OK
Återbetalningstid 2 år

Onea

Ansökan: dygnet runt | Utbetalning: alla dagar | Direktutbetalning: Nordea

Onea erbjuder mycket flexibla lån, med lånebelopp mellan 500 och 30000 kr. Här kan du låna snabbt, till bra priser, och du har också möjlighet att förlänga ditt lån....
klicklån
Effektiv ränta från 9,9%. Ex: 40 000 i 6 år blir totalt 53 778. Räntan sätts individuellt.
Åldersgräns 21 år
Lånegräns 40 000
Ansökningsavgift Kr 0
Tar UC Ja
Betalningsanmärkning Nej
Återbetalningstid 6 år

Klicklån

Ansökan: dygnet runt | Utbetalning: mån-fre | Låna till vad du vill

Du kan låna från 5000 kr upp till 40 000 kr hos Klicklån. Du kan välja återbetalningstid på mellan 12 och 72 månader. Du får ett svar direkt och kan signera avtalet elektroniskt....
folkia lån
Ex: Låna 20 000 kr i 1 år. Räntekostnad 6 194 kr, totalt att återbetala 26 724 kr
Åldersgräns 18 år
Lånegräns 20 000
Ansökningsavgift Kr 0
Tar UC Nej
Betalningsanmärkning OK
Återbetalningstid 12 mån

Folkia

Ansökan: dygnet runt | Utbetalning: alla dagar | Direktutbetalning: Nordea (även helg) | Gratis lån: Ja

Folkia har funnits på den svenska lånemarknaden sedan 2006. Genom sina enkla och flexibla lån vill man göra marknaden betydligt kundvänligare....

Har det trillat in fler räkningar än du räknat med den här månaden och du ser att det kommer att bli problem att klara av dem så kan det ställa till sömnlöshet och svåra kval. Att ligga vaken natt efter natt och fundera på hur du ska lösa akuta räkningar är nog inte vad du önskar.

Hur gör du? Försöker du låna ihop pengar för att lösa den akuta situationen, eller lägger du några räkningar åt sidan? Din högsta önskan just nu är kanske att du hade möjlighet att få ut en förskottslön, men det är tyvärr få förunnat att kunna få det. Kanske är ändå ett sms lån lösningen för akuta räkningar. Visserligen höjs många varnande fingrar där man menar att just smslån är alltför dyra, och ofta kan göra större skada än nytta, men om alternativet är att du riskerar att dina skulder ökar, och kanske i förlängningen också betalningsanmärkningar, är nog ändå ett lån att föredra.

Ett snabblån behövs för att lösa dina problem

När du sitter i denna situation är det naturligtvis ett snabblån du behöver, och om du söker ett sms lån direkt via mobilen eller online, kan du för det mesta räkna med att ha pengarna samma dag. Och trots alla negativa meningar om sms lån kan du hitta lån till ganska bra villkor. Utbudet av lån är stort, och självklart finns det både bra och mindre bra långivare, men de flesta erbjuder bra möjligheter att i förväg se hur mycket ett lån kommer att kosta, och bara du ser till att du klarar att betala tillbaka pengarna i tid, kommer ett lån av den här typen att hjälpa dig ur din besvärliga situation.

Låna pengar med bra villkor

Om du väl bestämt dig för att ta ett lån för att klara av dina räkningar är det lite att se över innan du skickar in din ansökan. Den enorma lättnaden du känner när du kan betala hyran, och vet att du får bo kvar, får inte bytas ut mot nya bekymmer på grund av sms lån med dåliga villkor.

Här kan du jämföra både kostnad och villkor för olika lån. Är du rädd att dra på dig registreringar hos UC som kan ge dig bekymmer om du vill låna i ett senare skede kan du hitta en hel del smslån utan uc. Däremot hittar du inte sms lån utan kreditprövning eftersom alla långivare är skyldiga att göra en kreditprövning innan ett lån beviljas. Du kan jämföra olika alternativ när det gäller just lån utan uc-registrerad upplysning här på sidan.

Råkar du ha en anmärkning i bagaget behöver du inte deppa ihop för det, för det finns faktiskt ganska goda möjligheter att få ett smslån med betalningsanmärkning också. Faktum är att nästan alla kan få ett snabblån om man bara är myndig, och folkbokförd i Sverige, vilket brukar vara de grundläggande kraven hos de flesta långivare. Även om det känns hopplöst kan du alltså hitta långivare som godkänner anmärkning och ger dig ett lån.

Ditt bästa val – ett meddelandelån

låna pengar
Vid dessa tillfällen, när du snabbt behöver fylla på plånboken med en mindre summa, är meddelandelån det som passar dig bäst. När det gäller att lösa akuta räkningar är det snabbheten och enkelheten som är helt avgörande, och hos Meddelandelån kan du få just detta. Du väljer den summa du behöver låna, och du kan också bestämma hur lång återbetalningstid du vill ha. Tänk då på att ju snabbare du betalar tillbaka pengarna, desto billigare blir lånet. Om du betalar snabbt behöver du heller inte bekymra dig för att du har skuldsatt dig, utan du kan se lånet som den förskottslön du inte fick.

>> Läs mer om lån hos Meddelandelån

Mobillån inte så illa som ryktet säger

Har du inte använt dig av mobillån tidigare har du kanske blivit avskräckt av alla skriverier om dessa skyhöga räntor och dåliga villkor som det pratas om, men faktum är att du inte alls behöver titta på de räntesatser som anges för dessa lån eftersom dessa räntor beräknas på årsbasis. Så länge har du inte ett mobillån, så egentligen säger räntan ingenting om hur mycket ditt lån kostar. Titta istället på den avgift du får betala, och välj ett lån som har så låg avgift som möjligt, och där det inte tillkommer andra avgifter.

Med tanke på att du kan använda pengarna till att betala dina räkningar, och sova gott om natten, kan kostnaden för ett snabbt litet lån vara väl värt priset. Tack vare möjligheten till dessa lån, där man kan få pengarna i stort sett omgående, behöver du inte låta oförutsedda utgifter förstöra nattsömnen eller familjefriden längre. Genom ett enkelt sms kan du fixa pengar så att du sedan snabbt kan betala hyran, elen eller någon annan viktig räkning, och slippa obehagliga följder av obetalda fakturor. Det kan väl vara värt några hundralappar i ränta?

Är smslån så farliga som det sägs?

Man kan nog säga att smslån över lag har fått ett oförtjänt dåligt rykte. Har du inte kontroll över din ekonomi, och inte kan vara säker på att du klarar att betala tillbaka ett lån, kan förstås ett smslån vara en fara, eftersom de går så lätt och snabbt att få. Men, för de allra flesta är ändå dessa snabba små lån mycket användbara. Det är bara att lyssna på alla de som säger att lån har räddat mig, för att förstå att det inte bara finns faror med dessa lån. Behöver du pengar snabbt, och då kan det handla om många varierande anledningar, som att kunna unna dig något extra eller att få fakturor betalda och undvika att låta det gå till inkasso, kan detta vara en god möjlighet. Vet du att du kan betala utan problem, kan du se lånet som en förskottslön som hjälper dig istället för att stjälpa.

Kan man få sms lån direkt på kontot?

Ja, med rätt premisser kan du få ett sms lån direkt på kontot. Om du väljer lån hos en långivare som betalar ut lån via den bank du anlitar, så sitter pengarna på ditt konto i samma stund som de betalas ut. Har du en annan bank kan du i värsta fall få vänta till nästa bankdag, men i de flesta fall får du ändå pengarna samma dag.

Små lån som är mycket användbara

Dessa små lån som du lätt söker online eller via din mobil är mycket användbara, just på grund av att du kan få ett lån precis när du behöver det. Om du blir i akut behov av pengar är det lätt att bara skicka iväg en ansökan, och du behöver inte fundera på några öppettider alls. Detta ger dig möjlighet att utnyttja erbjudanden och till vara ta möjligheter som du annars kanske inte kunnat göra.

Var kan man enklast låna 5000 kr?

Behöver du låna 5000 kr är ett mikrolån det bästa alternativet. Ett vanligt privatlån på banken kan du inte få på så små summor, så din enda chans är att ta ett smslån eller annat snabblån online. 5000 kronor är ett belopp som du kan låna hos de flesta långivare som erbjuder smslån. Jämför gärna avgifter och villkor innan du söker ett lån, och om du är rädd för fler uc kan du också leta efter en långivare som inte samarbetar med uc vid sin kreditprövning. Folika, Trustbuddy och Snabbfinans är exempel på låneföretag som inte tar en kreditupplysning via uc.

Kan man låna 10000 kr?

Ibland behövs det lite mer pengar än de små summor man vanligtvis förknippar med smslån. Du kanske behöver låna 10000 kr för att lösa dyra lån och få mer pengar över varje månad. Och du kan faktiskt låna så pass mycket pengar, och få dem samma dag.
Det finns många låneföretag ute på nätet, och du kan låna nästan hur stora belopp som helst. Men vill du ha pengarna snabbt, är det oftast de mindre lånen som gäller. Men, 10000 kr kan du låna hos, till exempel, Snabbfinans och Credigo, och få dem samma dag.

Finns det sms lån 10000 kr?

Ja, det finns ett flertal smslån där du kan låna 10000 kronor. Det som kan vara bra att tänka på, är att dessa lån ofta ska betalas tillbaka ganska snabbt, och om du lånar så mycket kan det kanske vara svårt att betala på så kort tid. Ofta kan du, när det gäller större belopp, välja en längre återbetalningstid, men det kostar förstås mer, vilket du då måste ta med i beräkningen.

Vad är mikrolån?

Mikrolån är ett gemensamt namn på lån på lite mindre summor, som är enkla att söka, och där du kan få pengarna snabbt. I många fall kan du faktiskt få pengarna direkt, eller i alla fall samma dag.
Smslån är ett av de lån som finns i denna grupp av lån, och de känner nog de flesta till. Med mikrolån får du ett praktiskt sätt att snabbt skaffa extra pengar just då du behöver dem. Om du får oförutsedda utgifter, eller måste lösa en akut räkning innan du får lön, är ett snabbt litet lån, mikrolån, en utmärkt lösning. Många ser faktiskt mikrolån som ett alternativ till förskottslön, eftersom det inte är så vanligt att man får en sådan nu för tiden.

Hur mycket kan man låna med ett sånt minilån?

Hur mycket du kan låna med ett mikrolån, eller minilån som en del föredrar att kalla dem, beror på vilken långivare du vänder dig till. För några år sedan var det svårt att hitta dessa små snabblån på större summor än 3000 kr, men idag kan du låna betydligt större summor.

När du behöver sms lån 500

Ett sms lån 500 är det minsta smslån du kan ta. Ett sådant litet lån är mycket användbart, och denna summa är det heller ingen risk att du inte ska klara av att betala tillbaka när lånetiden går ut. När du vill låna 500 med ett sms lån, kan du titta på lite olika långivare, så kan du säkert hitta någon som erbjuder gratis lån. Det är många som lockar nya kunder genom att erbjuda första lånet helt utan ränta, och då brukar det i första hand röra sig om de lite mindre lånen. Hos Meddelandelån kan du till exempel låna 500 kronor utan att betala någon ränta.

Hur söker man sms lån 3000?

När du söker ett sms lån 3000, eller vilken summa som helst förresten, kan du göra detta via din mobil, eller söka direkt online. Är det första gången du lånar, är det många långivare som vill att du söker via nätet, därför att du ska fylla i ett fåtal uppgifter, som namn, adress, kontonummer o liknande, i din ansökan. Har du tidigare lånat hos långivaren kan du bara skicka ett sms med låna, följt av det belopp du vill låna. Men, du kan naturligtvis också söka lånen direkt online. Är du rädd för fler uc om du ofta lånar eller handlar på kredit, kan du låna hos en långivare som inte gör sin kreditprövning via uc.

Kan man få sms lån 10000?

För bara något år sedan gick det inte att hitta sms lån 10000, men idag ser det annorlunda ut, och det finns ett flertal långivare som erbjuder lån på så mycket pengar. Om du tänker låna 10000 kr för att lösa dyra lån och få pengar över, bör du tänka på att dessa lån har ganska kort återbetalningstid. Det gäller alltså att veta att du kan betala i tid, annars kan lånet ställa till problem.

Kan man få lån 3000 kr samma dag?

Att det går att låna små summor och få pengarna direkt vet de flesta, men kan man också få pengarna lika snabbt om man vill låna 3000 kr? Ja, det går alldeles utmärkt. I stort sett alla långivare som erbjuder denna typ av lån, och som betalar ut lånen direkt de beviljas, ger också lån på 3000 kronor.

Finns sms lån 12000?

Smslånen tenderar att bli allt större. Från början låg de flesta smslån på mellan ett par hundra, upp till 3000 kr. Idag finns det många som erbjuder lån på upp till 10000 kr, och det går faktiskt också att hitta sms lån 12000. Hos Ferratum och Vivus kan du låna 12000 och få pengarna samma dag.

Sms lån för många ändamål

De små snabba lånen som du kan söka direkt via din mobil, sms lån, har öppnat en hel värld av möjligheter. Eftersom man får pengarna i stort sett direkt, och det bara handlar om mindre summor, är detta lån som man kan använda på helt andra sätt än de traditionella banklånen. Om din ekonomi är i en svacka kan du ta ett tillfälligt lån, för att lösa akuta räkningar, eller för att komma ikapp ekonomiskt. Med ett sms lån kan du också snabbt skaffa pengar om du helt plötsligt upptäcker en superrea på jackan du drömmer om. Lånet ger snabba pengar, men ska också betalas tillbaka snabbt, vilket kan ha både för- och nackdelar. Det gäller att se till att du har pengar att betala med, och se lånet som ett slags förskottslön. Fördelen med den snabba återbetalningen är att du snabbt blir skuldfri.

Nya smslån kan ge fördelar

Mikrolån, och då i synnerhet smslån har blivit mycket populära. Detta gör att det ständigt tillkommer nya smslån. För att kunna slå sig in på marknaden och få kunder, brukar de nya smslånen ofta föra med sig erbjudanden, eller på annat sätt profilera sig, för att locka kunder. Om du är i behov av lite extra pengar, kan du titta efter erbjudanden som till exempel gratis smslån. Det finns en hel del långivare som erbjuder första lånet gratis, och då betalar du alltså bara tillbaka de pengar du lånar och inget annat.

Var kan man snabbast låna 3000?

Vill du låna 3000 och behöver pengarna snabbt, är det enklast att låna direkt online. Mer än så behövs inte för att söka ett lån, och du kommer att få ett svar omedelbart.
Pengarna kan du sedan ha på ditt konto nästan med en gång, och i de flesta fall åtminstone samma dag. Enklare än att låna pengar med ett snabblån kan det knappast bli.

Kan man få ett smslån 5000?

Ja, numera kan du få smslån 5000 kronor hos de flesta långivare som erbjuder smslån. För bara några år sedan var den vanligaste maxgränsen för ett mobillån 3000 kronor, men idag är det helt andra belopp som gäller. 5000 kronor är alltså ett ganska allmänt belopp, och det finns också flera långivare som erbjuder lån på dubbla den summan.

Var kan man låna pengar snabbt utan ränta?

Det låter som en önskedröm, eller hur? Att kunna låna pengar snabbt utan ränta alltså. Men det är faktiskt fullt möjligt. Många långivare använder detta erbjudande för att locka till sig kunder, och det gynnar förstås dig, om du behöver ett mindre lån. Lån utan ränta brukar nämligen oftast handla om små lån, på kanske en tusenlapp eller liknande, men det finns också de som låter dig låna ännu mer pengar gratis. Det gäller helt enkelt att titta efter dessa erbjudanden när du vill låna pengar utan ränta. Folkia, Risicum, Meddelandelån och Ferratum är några av de långivare som erbjuder gratis lån.

Kommer det nya smslån 2015?

Alldeles säkert kommer det att komma nya smslån 2015, precis som det kommit nya smslån varje år hittills, och med dessa lån kommer det troligen också att komma nya erbjudanden, och kanske också lån på högre belopp än de nuvarande. Än är vi inte där, men det är klokt att hålla ögonen öppna för de nya lånen, och dra nytta av lockerbjudanden som finns.

Ett snabbt smslån för att lösa dina problem

Man brukar säga att pengar mest är till problem, både för den som har gott om dem och för den som inte alls har mycket pengar. Problemen är nog både störst och flest för alla oss som inte har ett överflöd av dem, och det är inte sällan man måste gå och oroa sig för att kunna betala räkningar eller klara av en oförutsedd utgift. De flesta av oss har inte marginaler nog för detta, och då återstår att ta ett lån eller att låta det gå till inkasso. Det senare vill du förstås undvika till varje pris, och ibland handlar det om så lite att ett smslån 1000 kr är tillräckligt för att lösa dina problem. Och när det handlar om så lite som ett smslån 1000 behöver du egentligen inte tveka.

Tänk efter innan du beslutar dig för att låna 10000 snabbt

Om du inte behöver fundera över huvud taget när du tar ett lån på 1000 kr, är det lite större anledning att fundera när du behöver låna 10000 snabbt. Även om du behöver pengarna direkt, och kan ta ett snabblån, måste du ge dig själv tid att fundera över om du kommer att kunna betala tillbaka lånet utan problem. Kan du det, ska du helst också titta lite på räntor, och välja ett så billigt lån som möjligt. Detta är en ganska stor summa, och olika räntor kan göra stor skillnad på kostnaden för lånet.

Kan alla få smslån 2000?

Alla som är myndiga och skrivna i Sverige kan i princip få ett smslån 2000 kr. Det är de grundläggande kraven för att få ett lån, men sedan varierar kraven mellan olika långivare. Medan några enbart ställer dessa krav, finns det andra som kräver att du fyllt 20 år, att du har en fast anställning, en viss lön och att du inte har någon betalningsanmärkning. Har du till exempel en betalningsanmärkning, får du söka lån hos någon av de långivare som inte ser en anmärkning som ett hinder för lån. Om det beror på att de anser att alla förtjänar en andra chans, eller helt enkelt på att de inte bryr sig spelar troligen ingen roll för dig, om ändå möjligheten till ett lån finns. Många gör också sin kreditprövning utan inverkan av uc, och det kan betyda att de inte ens får reda på att du har en anmärkning. Saknar du fast anställning finns det långivare som bara kräver att du har en inkomst. Det finns inte några specifika krav på varifrån denna inkomst ska komma, eller hur stor den är. Där har du din chans att få ett lån.

Hur hittar jag billigaste smslån 500?

För att hitta det billigaste lånet gäller precis som vid alla köp att du jämför priser hos de olika leverantörerna. Priserna på lån kan skilja sig ganska mycket, så det går att tjäna en hel del på att göra en ordentlig prisjämförelse. Nu kanske inte skillnaden i kronor blir så stor, just när det gäller ett så litet lån som 500 kr, men det är ju trots allt ändå dumt att betala för mycket. Det absolut billigaste lånet är det du inte behöver betala för alls, och du kan faktiskt få ett smslån 500 kr helt utan ränta. Detta är ett erbjudande som du kan hitta hos många långivare av mikrolån på nätet. Första lånet gratis, och hur mycket du kan låna utan kostnad varierar. Men ett lån på 500 kan du få gratis hos alla som erbjuder gratis lån, och som ger lån på 500 kronor.

Sök ett telefonlån och kom ikapp

Telefonlån, mobillån, smslån eller meddelandelån. Kärt barn har många namn. Oavsett om du kallar det telefonlån eller något annat, är dessa små, snabba lån, lån som är mycket användbara.
Många är de som kan vittna om att lån har räddat mig, och även du kanske har tagit ett tillfälligt lån för att betala räkningar eller en oförutsedd utgift. Med ett telefonlån kan du få pengar mycket snabbt, många gånger faktiskt direkt lånet beviljas. Det gör att du inte behöver planera, eller veta i förväg om du kommer att behöva extra pengar eller inte.

Kan man hitta billiga smslån?

Det finns dyra smslån, och naturligtvis finns det också billiga smslån. Det är precis som med andra varor och tjänster, att det finns i olika prisklasser, och även olika kvalitet. Med kvalitet på lån tänker man främst på de lånevillkor som följer med lånet. Ibland kan villkoren vara lika viktiga som priset.

Jag vill ha ett smslån direkt på kontot

Du kan få ett smslån direkt på ditt konto, i alla fall om ditt konto finns i någon av de större bankerna. Då kan du söka ett lån som betalas ut via din bank, och pengarna finns på ditt konto direkt de betalas ut. Har du ett konto i en bank som inte finns med bland långivarnas utbetalningsbanker måste du invänta bankernas transaktionstider, men om lånet utbetalas före lunch kan du ändå få det på ditt konto under samma dag.

Smslån snabbt vid akuta kriser

När penningkrisen blir akut, och du måste ha pengar omedelbart, är ett mikrolån bästa lösningen. Sök ett smslån snabbt och du har pengar direkt att lösa ditt problem med. Detta är en förträfflig lösning, och det är naturligtvis snabbheten som gör att så många använder sig av dessa lån. Du får pengar snabbt, och du betalar också tillbaka dem snabbt. En del kan tycka att det är lite jobbigt att behöva betala lånet inom några veckor, men det gör ju också att du inte behöver vara skuldsatt, och har utrymme för ett nytt lån nästa gång du behöver ett tillfälligt lån.

Här kan du låna 2000 direkt även om du inte har fast anställning

Att få ett lån om man inte har begåvats med ett fast anställningskontrakt kan vara problematiskt, det har många fått erfara. Konstigt nog bryr sig då inte långivarna om vilken lön du har, eller hur stor din betalningsförmåga är. Men, med ett smslån eller annat mikrolån, kan du låna 2000 direkt även om du inte har fast jobb. Det finns långivare som godkänner andra former av inkomst, och en del ställer bara kravet att du ska ha inkomst. Vad denna inkomst kommer av, eller hur stor den är spelar ingen roll. Det är förstås det perfekta kravet för dig och alla andra som saknar fast anställning.

Kan man få smslån 500 kr?

Du kanske tror att smslån 500 kr är ett för litet lån, och att det inte går att få ett sådant, men visst kan du låna 500 kr med ett smslån. Du kan till och med, med lite tur, hitta ett smslån där du kan låna 500 kr helt utan kostnad. Om du är ny kund finns det en hel del långivare som erbjuder första lånet utan ränta, och då är det ju lämpligt att låna 500 kr hos någon av dessa.

När du behöver snabba pengar

Ibland behövs det snabba pengar. Du kanske fått en oförutsedd utgift, eller måste få fakturor betalda, för att inte inte låta det gå till inkasso. Då är det bråttom, och du hinner inte invänta din lön, utan måste försöka få ett tillfälligt lån för att lösa den akuta situationen. Du behöver helt enkelt snabba pengar.
Lösningen heter onlinelån. Här finns en mängd snabba, små lån, som kan hjälpa dig ur den tillfälliga krisen. Du kan söka lån och ha pengarna på ditt konto inom några minuter. Betalar tillbaka gör du när du får din lön, eller annan inkomst. Dessa lån ska oftast betalas tillbaka redan inom en månad, vilket gör att du inte behöver skuldsätta dig för lång tid för att kunna lösa dina akuta problem.

Är det svårt att skaffa snabb lån?

En av de största fördelarna med dessa snabb lån, förutom att du får pengarna så snabbt, är just att de är så enkla att söka. Du behöver bara fylla i några få data i ett färdigt ansökningsformulär på långivarens hemsida. Sedan klickar du på skicka, så är ansökan inlämnad. Du får svar på din skärm inom några sekunder, och vet direkt om du får ett lån eller inte. Kraven för att få lån är heller inte särskilt höga, så om du inte har stora ekonomiska problem, kan du med säkerhet hitta ett lån som du får. Du kan till och med få snabblån trots betalningsanmärkning.

Ta ett sms lån 1000 kr utan ränta

Kan man verkligen få ett lån utan ränta undrar du säkert. Ja, det kan man faktiskt få. Smslånen är mycket populära, vilket medför att det ständigt kommer nya smslån och nya långivare på marknaden. För att locka till sig kunder är gratis smslån ett bra bete. Allt fler långivare erbjuder första lånet gratis, och avser förstås att du sedan ska stanna kvar hos dem och ta fler lån. Det behöver du naturligtvis inte göra, men du kan mycket väl utnyttja erbjudandet och ta ett sms lån 1000 helt utan ränta.

Var hittar jag enklaste lånet?

Lånet utan krångel – det är utan tvekan onlinelån. När du söker ett lån online är det ingen som frågar vad du tänker använda pengarna till, eller varför du vill låna. Du behöver inte redogöra för din ekonomi, eller svara på en massa andra frågor. Du söker lånet genom ett enkelt formulär, och får sedan snabbt svar direkt på skärmen, och om du blir beviljad ett lån, betalas pengarna ut direkt till ditt konto. Kan det bli enklare än så?

Låna 5000 snabbt och kom ikapp

Vissa månader tycks räkningarna hopa sig på ett sätt som gör det omöjligt att få budgeten att gå ihop. Sådana tillfällen kan göra att du mår riktigt dåligt. Du kan inte sova, utan ligger och funderar på hur du ska klara av det hela. I sådana situationer kan faktiskt ett tillfälligt lån vara det som löser dina problem. Genom ett onlinelån kan du låna 5000 snabbt, och få fakturor betalda i tid. När sedan lönen kommer, kan du betala tillbaka ditt lån, och är skuldfri, och dessutom av med dina ekonomiska bekymmer.

Då och då händer det att pengarna inte riktigt räcker till allt de skulle behöva räcka till. Det kommer oförutsedda utgifter, och du måste betala räkningar innan lönen hinner komma. Om det gick att få en förskottslön som man fick förr, skulle det naturligtvis inte vara några problem. Men förskott på lönen är det få som får idag, och därför får man hitta andra lösningar.

Låna upp till 20.000 kr snabbt

Kreditgivare
Belopp
Kostnad
Villkor & Fördelar
Fakta
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000-20000 kr
0 kr
31 kr
121 kr
194 kr
284 kr
1275-4675 kr
Med anmärkning: Ja
Första lånet gratis
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 18 år
Omedelbart överföring
Låna upp till 20.000 kr
Ingen UC upplysning
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
267 kr
533 kr
700 kr
867 kr
1033 kr
Alltid 15dgr gratis
Förlänga lån: Möjligt
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 20 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Ingen UC upplysning
500 kr
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
195 kr
375 kr
545 kr
670 kr
815 kr
970 kr
Alltid 15dgr gratis
Förlänga lån: Möjligt
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 20 år
Ansökningsavgift: 0 kr
4
500 kr
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000
0 kr
0 kr
0 kr
825 kr
1100 kr
1375 kr
1650 kr
Med anmärkning: Ja
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 19 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Ingen UC upplysning
5
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000-10 000 kr
250 kr
350 kr
450 kr
600 kr
700 kr
1471-2819 kr
Alltid 15dgr gratis
Första lån 10000kr
Förlänga lån: Möjligt
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 18 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Utbetalning: mån-sön
Ingen UC upplysning
6
500 kr
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr
Lån 6000 kr gratis
Förlänga lån: Möjligt
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 18 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Ingen UC upplysning
7
500 kr
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000-10 000 kr
0 kr
0 kr
350 kr
450 kr
600 kr
750 kr
900-2665 kr
Med anmärkning: Ja
Åldersgräns: 18 år
E-Leg: Ja
Ansökningsavgift: 0 kr
Förlänga lån: Möjligt
Låna i 30-90 dagar
8
500 kr
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000-10 000 kr
0 kr
250 kr
400 kr
600 kr
800 kr
900 kr
1000-2100 kr
Åldersgräns: 18 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Omedelbart överföring
Ingen UC upplysning
9
500 kr
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000-10 000 kr
165 kr
0 kr
435 kr
545 kr
1100 kr
1300 kr
1500-2300 kr
Låna 1000 kr gratis
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 18 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Ingen UC upplysning
10

1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr

245 kr
395 kr
545 kr
695 kr
845 kr
Låna 10.000 kr
Upp till 90 dagar
Åldersgräns: 18 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Lån 1000 kr gratis
Ingen UC upplysning
11
3000 kr
9000 kr
15000 kr
25000 kr
96 kr
287 kr
478 kr
796 kr
Med anmärkning: Ja
Återbetala på 1-5 år
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 20 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Låna upp till 25.000 kr
Ingen UC upplysning
12
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000-10 000 kr
295 kr
435 kr
545 kr
1100 kr
1300 kr
1500-2300 kr
Låna 10.000 kr
Upp till 90 dagar
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 18 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Lån 1000 kr gratis
13
5000 kr
6000 kr
7000 kr
8000 kr
9000 kr
10 000-15 000
625 kr
712 kr
799 kr
887 kr
975 kr
1062-1500 kr
Med anmärkning: Ja
Billigast på större lån
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 20 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Låna 15.000 kr
Som tur är finns det en grupp snabba lån som du kan söka direkt online, och som ger dig pengar i stort sett direkt. Dessa snabba lån är inte bara användbara när du måste ha ett tillfälligt lån för att lösa en kris. Du kan också snabbt skaffa extra pengar för att kunna unna dig något extra, även mellan löneutbetalningarna.

Du kan också få sms lån 5000 trots betalningsanmärkning

De snabba lånen kallas mikrolån, och bland dem finns den mest kända gruppen, smslån. Dessa lån är både älskade och hatade, och konstigt nog verkar det vara så, att de som använder dem är de som älskar dem, medan de flesta av belackarna nog aldrig sökt ett sådant snabblån. Lånen är lättåtkomliga och öppnar många dörrar för den som inte har obegränsat med pengar. Många säger faktiskt lån har räddat mig.
Om du har en betalningsanmärkning är det svårt att få lån, men ett sms lån 5000 är inte omöjligt. Har du inte en fast anställning sitter du nästan i samma båt som den som har en anmärkning när det handlar om lån, men också då finns det chanser att få ett sms lån.

Så kan du låna 500 utan ränta

När du vill låna 500 kan kostnaden för ett lån ibland kännas oproportionerlig i förhållande till den lilla lånesumman. Inte för att det behöver vara dyrt, utan just för att det ser mycket ut mot femhundringen. Då ska du leta efter långivare som låter dig låna 500 kr utan kostnad. Det finns ett flertal av låneföretagen som lockar nya kunder genom att ge det första lånet helt utan ränta, och det ska du naturligtvis ta vara på om du ändå tänkt ta det lilla lånet.

Hur fungerar gratis sms lån?

Ett gratis sms lån fungerar på precis samma sätt som ett vanligt lån, med den skillnad att du bara behöver betala tillbaka den summa du lånar, och ingen som helst ränta. Du söker lånet som vanligt , och det betalas också ut som vanligt. Kom ihåg att det är viktigt att du betalar tillbaka i tid, för man kan också säga att det gratis lånet är en test för att se hur du sköter ditt lån.

Kan jag låna 2000 kr utan kreditupplysning?

När du söker ett lån är alla långivare skyldiga att utföra en kreditbedömning. Det är vanligt att de gör det genom att ta en kreditupplysning genom uc, för att där få veta om du har några betalningsanmärkningar, till exempel. Men, man måste inte använda uc för att göra en kreditbedömning, utan den kan utföras på andra sätt. Så om du vill undvika uc får du låna 2000 kr hos någon av de långivare som inte samarbetar med upplysningscentralen.

Smslån när du behöver låna 1500 snabbt

För att låna 1500 snabbt är ett smslån ett bra val. Du kan också välja ett annat mikrolån, som du söker direkt online. Det finns en mängd små, snabba lån i denna kategori, där smslån ingår. Ett smslån behöver inte nödvändigt sökas med ett sms, utan du kan också söka dessa lån online via ett formulär på låneföretagets hemsida. Befinner du dig utanför hemmet är sms ett smidigt och bra sätt, men hemma är det många som föredrar att söka sitt smslån direkt online.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Folkia Utan UC

sigill låna ansvarsfullt

Vad innebär effektiv ränta?

Det finns många olika termer man måste känna till, och ta hänsyn till när man ska jämföra lån. Avgifter, ränta och effektiv ränta, bland annat. Tittar du bara på räntan, som oftast anges i procent, och på årsbasis, kan det vara svårt att förstå hur mycket det handlar om i kronor. I synnerhet på små och korta lån fungerar detta sätt att ange ränta ganska dåligt, eftersom den då ska räknas om till veckor eller enstaka månader. Sen kan det … Läs mer

logotype låneskolan om kreditupplysning

Ta kreditupplysning på sig själv

Du vet förstås att man tar en kreditupplysning på dig varje gång du söker ett lån, eller handlar på kredit. Även när man handlar på faktura, över nätet, görs en kreditprövning innan köpet godkänns. Många vill undvika kreditprövning via UC, och det finns idag ganska många långivare som använder sig av andra kreditupplysningsföretag, vilket gör att det inte längre är så svårt att få lån utan kreditupplysning från UC. Däremot kan man inte låna utan kreditprövning, eftersom varje kreditgivare, enligt lag, … Läs mer

tangenrbord med knapp security

Lån med e-legitimation

Många väljer internet när man behöver låna pengar. Fördelarna med att söka lån direkt online är många. Du kan jämföra i stort sett alla lån som finns, och på så sätt hitta det lån som är mest fördelaktigt för dig. Det går snabbt och enkelt att söka ett lån, och du lånar till vad du vill. Dessutom behöver du inte tänka på resor eller öppettider, utan söker lånet när och var det passar dig. Snabbare process hela vägen Det är … Läs mer

olika lån som trycks ner i en tratt och ut kommer en lägre kostnad

Spara pengar på att samla lån trots betalningsanmärkning

Har du också upptäckt att flera små lån kan bli dyra i längden, trots att de inte verkade särskilt dyra när du tog dem? Det är lätt att samla på sig ett gång små skulder. Man behöver ett litet lån då, och en kredit då, och var för sig är de inte speciellt dyra. Men, när de blir ett gäng, stiger kostnaden i höjden, samtidigt som det blir besvärligt att hålla reda på alla fakturor. Betalar du fakturaavgift på de … Läs mer

animerad figur som sitter på penna och arbetar med sin laptop

Kan man få lån utan fast anställning?

Hur gör man om man vill låna utan fast anställning? Går det att få lån över huvud taget om man inte kan visa upp ett fast anställningskontrakt? Alla långivare, både banker och kreditföretag ställer krav på låntagaren, krav som måste uppfyllas för att ett lån ska beviljas. Orsaken är förstås att man vill vara så säker som möjligt på att få tillbaka de utlånade pengarna, och också få den ränta på lånet som utgör långivarens inkomst. Men kraven är egentligen … Läs mer

tjej som skickar sms på sin mobiltelefon

Smslån med utbetalning på helger

Man hör ofta sägas att man kan ha pengar på konto inom bara några minuter, när man söker ett smslån. Och visst stämmer det ibland, men det är ändå en sanning med modifikation. De flesta långivare betalar enbart ut pengar under kundtjänsts öppettider, så för att kunna få pengar även på helger och kvällar måste du titta på hur kundtjänst har öppet. Genom att läsa lånevillkoren kan du få reda på om det går att få lånet utbetalt på helgen. … Läs mer

kronofogden skylt på husvägg

Kan man låna pengar trots kronofogden?

Om du har misskött en betalning, så att ärendet hamnat hos kronofogden, kan det ställa till stora problem nästa gång du vill låna pengar. Ärenden hos kronofogden ställer tyvärr inte bara till förtret om du vill låna pengar, utan också om du vill hyra en lägenhet, skaffa ett telefonabonnemang, starta ett företag, eller göra något annat som kräver en viss kreditvärdighet. Om det går att låna pengar trots kronofogden beror på hur långt ärendet gått, och om du har rett … Läs mer

mansperson står framför svarta tavlan med matematiska symboler

Vad är lån utan säkerhet?

Banker och andra långivare erbjuder olika typer av lån, beroende på hur lånet ska användas, och också beroende på lånets storlek. För riktigt stora lån brukar det krävas någon form av säkerhet. När man tar ett bolån, för att köpa hus eller bostadsrätt, används bostaden som säkerhet, eller pant, för banken. Skulle man inte klara av att betala lånet kan banken alltså ta bostaden istället, och på så sätt är inte risken för långivaren så stor. Oftast blancolån vid mindre … Läs mer

Brutet kreditkort

Vad innebär en betalningsanmärkning?

Allt fler drar på sig en betalningsanmärkning eller flera, och erfar ganska snart att det kan skapa stora problem i vardagen. Att låna pengar med en betalningsanmärkning är svårare, även om det finns långivare som ger lån trots anmärkning. Men, det är inte bara när man vill låna som betalningsanmärkningen kan sätta käppar i hjulet. I alla sammanhang där man kollar kreditvärdighet och betalningsförmåga ställer den till problem. Att starta företag, teckna ett hyreskontrakt eller ta ett telefonabonnemang är, i … Läs mer

Stämpel med texten loan approved

Vad innebär lån utan UC upplysning?

Att låna pengar, eller handla på kredit kan tyckas vara var och ens privatsak. Men, när du söker ett lån, är det oftast inte bara en sak mellan dig och långivaren. För några år sedan trädde en lag i kraft, som tvingar alla kreditgivare att göra en kreditbedömning vid varje ansökan. Lagen är avsedd att förhindra onödig skuldsättning, och tanken är att långivarna bara ska godkänna lån om låntagaren beräknas kunna betala tillbaka. Samma obligatoriska kreditprövning gäller också när du … Läs mer

Menu Title