Har det trillat in fler räkningar än du räknat med den här månaden och du ser att det kommer att bli problem att klara av dem så kan det ställa till sömnlöshet och svåra kval. Att ligga vaken natt efter natt och fundera på hur du ska lösa akuta räkningar är nog inte vad du önskar.
[sc:smslan] Hur gör du? Försöker du låna ihop pengar för att lösa den akuta situationen, eller lägger du några räkningar åt sidan? Din högsta önskan just nu är kanske att du hade möjlighet att få ut en förskottslön, men det är tyvärr få förunnat att kunna få det. Kanske är ändå ett sms lån lösningen för akuta räkningar. Visserligen höjs många varnande fingrar där man menar att just smslån är alltför dyra, och ofta kan göra större skada än nytta, men om alternativet är att du riskerar att dina skulder ökar, och kanske i förlängningen också betalningsanmärkningar, är nog ändå ett lån att föredra.

Ett snabblån behövs för att lösa dina problem

När du sitter i denna situation är det naturligtvis ett snabblån du behöver, och om du söker ett sms lån direkt via mobilen eller online, kan du för det mesta räkna med att ha pengarna samma dag. Och trots alla negativa meningar om sms lån kan du hitta lån till ganska bra villkor. Utbudet av lån är stort, och självklart finns det både bra och mindre bra långivare, men de flesta erbjuder bra möjligheter att i förväg se hur mycket ett lån kommer att kosta, och bara du ser till att du klarar att betala tillbaka pengarna i tid, kommer ett lån av den här typen att hjälpa dig ur din besvärliga situation.

Låna pengar med bra villkor

Om du väl bestämt dig för att ta ett lån för att klara av dina räkningar är det lite att se över innan du skickar in din ansökan. Den enorma lättnaden du känner när du kan betala hyran, och vet att du får bo kvar, får inte bytas ut mot nya bekymmer på grund av sms lån med dåliga villkor.

Här kan du jämföra både kostnad och villkor för olika lån. Är du rädd att dra på dig registreringar hos UC som kan ge dig bekymmer om du vill låna i ett senare skede kan du hitta en hel del smslån utan uc. Däremot hittar du inte sms lån utan kreditprövning eftersom alla långivare är skyldiga att göra en kreditprövning innan ett lån beviljas. Du kan jämföra olika alternativ när det gäller just lån utan uc-registrerad upplysning här på sidan.

Råkar du ha en anmärkning i bagaget behöver du inte deppa ihop för det, för det finns faktiskt ganska goda möjligheter att få ett smslån med betalningsanmärkning också. Faktum är att nästan alla kan få ett snabblån om man bara är myndig, och folkbokförd i Sverige, vilket brukar vara de grundläggande kraven hos de flesta långivare. Även om det känns hopplöst kan du alltså hitta långivare som godkänner anmärkning och ger dig ett lån.

Ditt bästa val – ett meddelandelån

låna pengar
Vid dessa tillfällen, när du snabbt behöver fylla på plånboken med en mindre summa, är meddelandelån det som passar dig bäst. När det gäller att lösa akuta räkningar är det snabbheten och enkelheten som är helt avgörande, och hos Meddelandelån kan du få just detta. Du väljer den summa du behöver låna, och du kan också bestämma hur lång återbetalningstid du vill ha. Tänk då på att ju snabbare du betalar tillbaka pengarna, desto billigare blir lånet. Om du betalar snabbt behöver du heller inte bekymra dig för att du har skuldsatt dig, utan du kan se lånet som den förskottslön du inte fick.

>> Läs mer om lån hos Meddelandelån

Mobillån inte så illa som ryktet säger

Har du inte använt dig av mobillån tidigare har du kanske blivit avskräckt av alla skriverier om dessa skyhöga räntor och dåliga villkor som det pratas om, men faktum är att du inte alls behöver titta på de räntesatser som anges för dessa lån eftersom dessa räntor beräknas på årsbasis. Så länge har du inte ett mobillån, så egentligen säger räntan ingenting om hur mycket ditt lån kostar. Titta istället på den avgift du får betala, och välj ett lån som har så låg avgift som möjligt, och där det inte tillkommer andra avgifter.

Med tanke på att du kan använda pengarna till att betala dina räkningar, och sova gott om natten, kan kostnaden för ett snabbt litet lån vara väl värt priset. Tack vare möjligheten till dessa lån, där man kan få pengarna i stort sett omgående, behöver du inte låta oförutsedda utgifter förstöra nattsömnen eller familjefriden längre. Genom ett enkelt sms kan du fixa pengar så att du sedan snabbt kan betala hyran, elen eller någon annan viktig räkning, och slippa obehagliga följder av obetalda fakturor. Det kan väl vara värt några hundralappar i ränta?