Lån upp till 350.000 kr
ansok_har
Åldersgräns: 20 år
Svar samma dag
Snabbt – enkelt – tryggt

Nu finns Santander Privatlån också på den svenska marknaden. Santander är en av världens största banker och har funnits sedan 2000. Man är störst i Europa på fordonsfinansiering, men ger också Santander Privatlån. Idag har man mer än 102 miljoner kunder världen över.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Santander Privatlån

Advisa

Santander Privatlån ger större lån, som du kan använda till vad du vill. Privatlån innebär också att det är lån utan säkerhet. Du kan låna från 10 000 kr ända upp till 350 000 kr. Du väljer återbetalningstid på mellan ett och femton år. Detta är alltså mycket flexibla lån, som gör att du alltid kan få ett lån som passar dina behov och din situation.

Ett Santander Privatlån söker du genom att fylla i uppgifterna i ett formulär på hemsidan, eller genom att ringa Santander Privatlån direkt. Trots att det handlar om så stora lån, får du svar redan samma dag.

Krav för att få låna

För att få låna hos Santander Privatlån måste du uppfylla följande krav:

  • Du ska ha fyllt 20 år
  • Du ska ha bott i Sverige i minst tre år
  • Du ska tjäna minst 12500 kr i månaden
  • Du får inte ha betalningsanmärkningar
  • Du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden

Månadskostnad

När du får ett Santander lån sätts räntan individuellt, efter dina ekonomiska förutsättningar. Detta betyder att du inte kan se en exakt kostnad förrän efter en kreditbedömning. Men, du kan använda reglagen på hemsidan, och ställa in både lånetid och önskat belopp. Då får du fram en månadskostnad som är genomsnittlig, och du ser också på vilken räntesats den är beräknad. Du kan testa lite olika räntesatser för att se hur stor skillnad de gör på månadskostnaden.

Pengar på kontot

Om du beviljas ett lån, kommer pengarna att betalas ut så snart du skickat in det undertecknade avtalet. När Santander privatlån fått avtalet, betalas pengarna ut, så att du har dem på kontot inom två dagar.

Santander Privatlån UC

Santander Privatlån samarbetar med upplysningscentralen och därför kommer din ansökan att resultera i en registrering hos UC.

Santander Privatlån betalningsanmärkning

Du kan tyvärr inte få något Santander Privatlån om du har betalningsanmärkningar.

Återbetalning av lån

När du söker ett Santander Privatlån, bestämmer du hur lång tid du vill ha för att betala tillbaka lånet. Detta styr också hur återbetalningen sker. Du får en faktura varje månad, och där finns den information du behöver för att betala. Du kan också förenkla det hela genom att ansöka om autogiro. Då är det enda du behöver göra, att se till att det finns pengar på kontot vid förfallodagen. Med autogiro sparar du också in 10 kr på fakturaavgiften.

Förseningsavgift

Om du råkar bli försenad med din betalning, kan du bli tvungen att betala en dröjsmålsränta, och eventuellt också påminnelseavgifter för de påminnelser som måste skickas till dig.

Fördelar

  • Du kan låna höga belopp
  • Snabb  hantering
  • Enkla och trygga lån
  • Bra kundtjänst med många kontaktmöjligheter

Nackdelar

  • Individuell ränta gör att man inte ser exakt vad ett Santander Privatlån kostar i förväg

Mer information och ansökan ->