Kontanter som kommer ut ur en mobil

Telefonlån, mobillån, smslån eller meddelandelån. Kärt barn har många namn. Oavsett om du kallar det telefonlån eller något annat, är dessa små, snabba lån, lån som är mycket användbara.
Många är de som kan vittna om att lån har räddat mig, och även du kanske har tagit ett tillfälligt lån för att betala räkningar eller en oförutsedd utgift. Med ett telefonlån kan du få pengar mycket snabbt, många gånger faktiskt direkt lånet beviljas. Det gör att du inte behöver planera, eller veta i förväg om du kommer att behöva extra pengar eller inte.
[sc:smslan]

Kan man hitta billiga smslån?

Det finns dyra smslån, och naturligtvis finns det också billiga smslån. Det är precis som med andra varor och tjänster, att det finns i olika prisklasser, och även olika kvalitet. Med kvalitet på lån tänker man främst på de lånevillkor som följer med lånet. Ibland kan villkoren vara lika viktiga som priset.

Jag vill ha ett smslån direkt på kontot

Du kan få ett smslån direkt på ditt konto, i alla fall om ditt konto finns i någon av de större bankerna. Då kan du söka ett lån som betalas ut via din bank, och pengarna finns på ditt konto direkt de betalas ut. Har du ett konto i en bank som inte finns med bland långivarnas utbetalningsbanker måste du invänta bankernas transaktionstider, men om lånet utbetalas före lunch kan du ändå få det på ditt konto under samma dag.

Smslån snabbt vid akuta kriser

När penningkrisen blir akut, och du måste ha pengar omedelbart, är ett mikrolån bästa lösningen. Sök ett smslån snabbt och du har pengar direkt att lösa ditt problem med. Detta är en förträfflig lösning, och det är naturligtvis snabbheten som gör att så många använder sig av dessa lån. Du får pengar snabbt, och du betalar också tillbaka dem snabbt. En del kan tycka att det är lite jobbigt att behöva betala lånet inom några veckor, men det gör ju också att du inte behöver vara skuldsatt, och har utrymme för ett nytt lån nästa gång du behöver ett tillfälligt lån.
[sc:AA-LANUTANUC20K01]

Här kan du låna 2000 direkt även om du inte har fast anställning

Att få ett lån om man inte har begåvats med ett fast anställningskontrakt kan vara problematiskt, det har många fått erfara. Konstigt nog bryr sig då inte långivarna om vilken lön du har, eller hur stor din betalningsförmåga är. Men, med ett smslån eller annat mikrolån, kan du låna 2000 direkt även om du inte har fast jobb. Det finns långivare som godkänner andra former av inkomst, och en del ställer bara kravet att du ska ha inkomst. Vad denna inkomst kommer av, eller hur stor den är spelar ingen roll. Det är förstås det perfekta kravet för dig och alla andra som saknar fast anställning.
[sc:smslanutaninkomst]

Kan man få smslån 500 kr?

Du kanske tror att smslån 500 kr är ett för litet lån, och att det inte går att få ett sådant, men visst kan du låna 500 kr med ett smslån. Du kan till och med, med lite tur, hitta ett smslån där du kan låna 500 kr helt utan kostnad. Om du är ny kund finns det en hel del långivare som erbjuder första lånet utan ränta, och då är det ju lämpligt att låna 500 kr hos någon av dessa.
[sc:AA-BETANM10K01]