Gratis sms lån, visst låter det nästan för bra för att vara sant? Man brukar ju säga att ingenting är gratis, så kan det verkligen vara möjligt att man får lånapengar utan att det kostar någonting?

Du har säkert hört talas om gratis smslån, och du vet kanske att det oftast är ett lockerbjudande till nya kunder. Marknaden för smslån är stor, och den är också under ständig expansion. Nya smslån tillkommer hela tiden, och många nya aktörer gör allt de kan för att slå sig in på marknaden och ta över en del av alla kunder som finns. För att locka till sig nya kunder är det då en hel del långivare som använder sig av erbjudandet om gratis lån.

Det behöver inte bara vara nya aktörer som erbjuder dessa lån. Det förekommer både bland nya smslångivare, och de som funnits med ett tag. Men, erbjudandet gäller oftast endast nya kunder.
Om du kommer som ny kund till en sådan långivare kan du få ditt första lån helt utan kostnad. Du betalar alltså bara tillbaka de pengar du lånar och ingenting annat. Men, innan du hoppar på erbjudandet, måste du läsa igenom villkoren och se till så att inget oförutsett tillkommer, utan att det verkligen är helt gratis.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]