Att kunna tjäna pengar på att komma med tips och tankar låter som en dröm, men faktum är att den drömmen kan bli verklighet. Det finns flera olika metoder för den som vill tjäna extra pengar på idéer, tankar och tips.

Riktigt lättförtjänta pengar kan man få genom att gå in på Intip.se och titta på vilka jobb och tjänster som är lediga för tillfället. Det man sedan behöver göra är att försöka komma på någon som är kvalificerad för att klara jobbet, och sedan tippa Intip om detta. För lyckade tips kan man tjäna ända upp till 30 000 kronor, vilket gör att den som kan tipsa om en person varje månad kan få en rejäl sidoinkomst utan att behöva anstränga sig speciellt mycket.

Vill du hjälpa andra att lösa problem bör du gå in på Interesting.org där många olika företag och personer lägger ut information om problem som behöver en lösning. Kommer man med den mest effektiva idén kan man tjäna en rejäl slant på detta, och det kan även vara ett bra sätt att komma i kontakt med uppdragsgivare som man kan arbeta för senare. Kontakter är alltid bra att ha när man vill pröva något nytt, även när man vill utveckla idéer.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]