Att det är många som vill söka lån utan uc är väl ingen hemlighet. Orsakerna till att man vill undvika uc kan vara flera. Men, de allra flesta vet att det kan ställa till bekymmer i framtiden, om man får alltför många förfrågningar hos uc.

Uc är en förkortning för upplysningscentralen, och hos dem gör en långivare eller en kreditgivare en förfrågan när du söker ett lån eller en kredit. De får reda på om du har några betalningsanmärkningar, och om du skött tidigare lån, bland annat. Detta ligger sedan till grund för beslut om du ska få lånapengar.

Med många sådana förfrågningar registrerade ger det signaler om att din ekonomi kanske inte är så stabil, och det kan göra det svårare att få lån. Detta är anledningen för de flesta att försöka undvika uc. Och, om du söker smslån eller andra små lån online, kan du mycket väl söka lån utan att det registreras hos uc. Det är många långivare som inte samarbetar med uc, utan gör sin kreditbedömning på annat sätt, och som på så sätt erbjuder dig och alla andra kunder lån utan uc. Läs lånevillkoren, så ser du var du kan låna utan uc.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]