ansok_har
Åldersgräns: 18 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Omedelbart överföring
Ingen UC upplysning

Meddelandelån har funnits länge i branschen, ända sedan 2005 har man erbjudit snabba lån. Kundtjänsten har öppet 7 dagar i veckan, något som utmärker detta företag bland de aktörer som finns i branschen.

Oavsett om man behöver några hundralappar eller belopp på tiotusen kronor så kan Meddelandelån hjälpa till, och det bästa av allt är att det går snabbt att få pengarna utbetalda.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Meddelandelån

medlån-300x219

Att ta ett Meddelandelån lån är enkelt och det går snabbt. Det kostar inget att ansöka om lånet om det görs på webbsidan, där ansökan skickas via ett enkelt formulär. Lån som blir beviljade betalas ut direkt under de tider kundtjänst har öppet, vilket innebär 06-22 måndag till lördag, och 12-16 på söndagar.

Krav för att få låna

När du ansöker om att låna från Meddelandelån görs en kreditkontroll. Du kommer bland annat att bli uppringd och få svara på frågor om dina inkomster och skulder. Det är möjligt att få ett lån trots betalningsanmärkning, men det krävs då att din ekonomi är stabil och bra i dagsläget.

Månadskostnad

Om du väljer att ta ett lån på 2000 kronor som betalas av på 30 dagar blir kostnaden 400 kronor. Väljer du ett lägre lån blir också avgiften lägre, medan avgiften blir större om du tar ett större lån. På ett lån på 500 kronor betalar du bara 150 kronor i avgift för att nämna ett exempel.

Pengar på kontot

Om du har ansökt om ett lån och fått besked om att lånet beviljas kan du räkna med att pengarna kommer att finnas på ditt konto senast nästkommande bankdag. I vissa fall kan pengarna finnas på ditt konto redan samma dag, beroende på när på dagen överföringen görs samt vilken bank du är kund hos.

Återbetalning av lån

När du lånar från Meddelandelån finns möjlighet att själv vara med och påverka återbetalningstiden. Du kan betala tillbaka ett lån på från 15 dagar och upp till 90 dagar. Det vanliga är att små belopp, exempelvis lån på 500 kronor, återbetalas på 15 dagar, medan stora lån på 10 000 kronor betalas tillbaka på tre månader. Du får hem en eller flera fakturor, beroende på hur många betalningstillfällen du väljer.

Förseningsavgift

Att sköta återbetalningen av lånet är lika viktigt när du lånar från en snabblångivare som Meddelandelån, som när du lånar från storbankerna. Betalas inte lånet i tid tillkommer en förseningsavgift på 75 kronor, plus en avgift på 60 kr när betalningspåminnelse måste skickas ut. Man tar även ut dröjsmålsränta på 25% per år.

Fördelar

  • Generösa öppettider för kundservice och behandling av ansökningar.
  • Gott om alternativ, från 500 kronor upp till 10 000 kronor.

Nackdelar

  • Avgiftsbelagd ansökan vid ansökan via sms hos Meddelandelån.

Mer information och ansökan ->