glad man hoppar högt

Du är vad du äter – den frasen känner vi alla igen. Och visst stämmer det, i alla fall är det så att du mår som du äter. För att må bra behöver vi mat som ger den energi kroppen behöver, utan att därför tillföra en massa onödigt. Snabbmaten spar visserligen tid, men inte mår du bra av den. Mat som mättar för stunden, men som inte ger tillräcklig energi för att du ska orka med de aktiviteter som du kanske vill lägga den där tiden på.

Brukar du känna dig trött och hängig redan före lunch? Då är det dags att se över dina frukostvanor. Många hoppas helt enkelt över frukosten, eller slänger i sig något i förbifarten. Ibland av tidsbrist, ibland för att man hoppas gå ned i vikt. Men, precis som en bil behöver bränsle för att gå, behöver också din kropp tankas inför dagens arbete. Oavsett om jobbet är fysiskt eller ej, så behöver du energi, och frukosten är egentligen dagens viktigaste måltid. Stig upp lite tidigare, ta dig tid och njut av en god och näringsriktig frukost, så kommer du snart att märka att du mår bra hela dagen av den. En bra start på dagen får dig att må bra hela dan.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]