Du har säkert redan upptäckt det, om du har för vana att ta små lån eller krediter lite då och då. Man kan tycka att så små summor inte ska påverka ekonomin speciellt mycket, och de är ju inte så dyra. Nej, de är inte dyra var för sig, men många bäckar små…. Sammantaget kan flera små lån och krediter bli dyra. Då kan det vara en bra idé att samla ihop sina små lån till ett enda lån. Ett lite större privatlån som täcker skulderna så att du kan lösa dina dyra lån, gör att du kan få mer pengar över varje månad. Om det inte handlar om jättestora belopp är just ett privatlån den bästa lösningen, eftersom du då inte behöver krångla med säkerhet för lånet.
[sc:lan]

Du kan lösa dina problem med Ellos privatlån

När dina smålån blir en för stor börda och du försöker få större lån och kredit att betala bort det med och få mindre avbetalningar per månad, är förstås första frågan du ställer dig: var kan jag få lån? Om du ska lösa många små lån är förmodligen inte ett smslån eller något annat av de små snabblån som finns på nätet den bästa lösningen. Du behöver kanske låna en större summa än så, men ändå behöver du pengar snabbt.

En möjlighet som du erbjuds, men som du kanske inte alltid tänker på att den finns, är att låna pengar med Ellos privatlån. Här kan du låna upp till 20 000 kronor, och du får pengarna inom två dagar.

Sök bästa privatlån för att få ner kostnaderna maximalt

För att du ska göra en rejäl förtjänst när du löser in dina små lån, gäller det förstås att hitta det bästa privatlån du kan få. Låg ränta ger billigt lån, men du får också titta på vilka eventuella avgifter som kan tillkomma. Tillkommer flera olika avgifter, som uppläggningsavgift och faktureringsavgifter, är det kanske inte lånet med den absolut lägsta räntan som blir det bästa lånet.

Var kan man låna till kontantinsatsen?

När du ska köpa hus eller bostadsrätt, kan du låna 85% av värdet i ett bolån. Men, resten måste du betala kontant, och det kan ställa till bekymmer. Det är nämligen inte alltid du kan låna till kontantinsatsen i den bank du tar ditt bolån. Men, det finns många privatlån att välja på, och du behöver inte nödvändigtvis gå till banken för att söka lån. Svensk Låneförmedling, Nordnet Toppenlån, Spring Finance och Axo Finans är några av de långivare som ger lån på upp till 350 000 kronor, och alltså räcker ganska långt för en kontantinsats.
[sc:AA-LANUTANSAK01]

När du behöver låna 50000 snabbt

Är du i behov av att låna 50000 och behöver pengarna direkt, är det lättast att ta ett lån som du söker online. Hos exempelvis Selene finans kan du låna 50000 och få pengarna nästa dag. Kan du tänka dig att vänta några dagar finns det fler långivare, bland annat de ovan nämnda, som ger lån upp till 350 000 kronor. Då måste du dock vara beredd att vänta mellan tre och fem dagar på dina pengar.
[sc:AA-LANUTANUC30K01]

Måste man få hög ränta på blancolån?

Man hör ofta att blancolån ränta är mycket högre, än räntan på de lån som kräver säkerhet. Och det är naturligt eftersom långivaren tar en större risk när de lånar ut pengar utan säkerhet. För den skull behöver du inte acceptera en hög ränta när du söker ett privatlån, eftersom det finns massor av billiga blancolån om du bara ser dig om.