Låna 500-10.000 kransok_har
Upp till 90 dagar
Enkel ansökan
Snabb utbetalning av pengar

Lånbutiken är en del av Risicum Capital, och ingår i ett av de världsledande konsumentkreditföretagen. Lånbutiken har som mål att vara en pålitlig långivare. Du ska kunna lita på dem oavsett om det gäller kundservice, prissättning eller villkor.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Lånbutiken

Lånbutiken

Hos Lånbutiken kan du få flexibla lån, på mellan 1000 och 10 000 kr, och du får välja återbetalningstid på upp till 3 månader. Välj lånebelopp och tid, och klicka på ansök. Välj sedan på vilket sätt du vill identifiera dig. Du kan använda bank-ID, Nordea e-leg eller Telia e-leg. Om du har personkonto i Nordea kan du också använda det. På lån upp till 5000 kr, kan du identifiera dig med personnummer och sms ( är du ny kund kan du behöva kopia på id-bevis). När identifieringen är klar, får du fylla i några uppgifter, innan ansökan är klar. Du får besked mycket snabbt, och när du har godkänt avtalet betalas pengarna ut.

Krav för att få låna

För att kunna få ett Lånbutiken lån, måste du ha fyllt 20 år.
Du ska vara folkbokförd i Sverige sedan minst två år.
Du måste ha ett registrerat mobilabonnemang, Nordea personkonto eller e-legitimation.
Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Månadskostnad

Månadsinbetalning på ditt lån från Lånbutiken beror på hur stort lån du tar, och hur lång återbetalningstid du väljer. På hemsidan finns all information, så att du klart och tydligt kan se hur stor månadskostnaden för just ditt lån blir. Om du, till exempel, lånar 1000 kr på 30 dagar, får du betala 1250 kr. Av dessa pengar är 50 kr ränta, och 200 kr uppläggningsavgift.

Pengar på kontot

Så fort du har godkänt låneavtalet betalas pengarna ut. Har du konto hos Nordea eller Handelsbanken, får du pengarna i realtid, alltså i samma stund som de betalas ut. För den som har sitt konto i en annan bank, spelar tidpunkten för utbetalningen roll. Om pengarna betalas ut före kl 13, finns de på kontot samma dag, medan du får vänta till nästa bankdag, om utbetalningen görs senare på dagen.

Lånbutiken UC

De kreditprövningar, som görs när du söker Lånbutiken lån, utförs i samarbete med Bisnode Kredit AB, vilket betyder att du inte får någon förfrågan hos UC.

Lånbutiken betalningsanmärkning

Du kan inte få ett lån hos Lånbutiken om du har en betalningsanmärkning. Detta ses som en för stor risk, för att lånet inte betalas tillbaka.

Återbetalning av lån

Lånet ska betalas tillbaka på den tid som avtalas nr du söker lån. De mindre lånen ska betalas på 30 dagar, medan de större lånen har en löptid på 60 eller 90 dagar. På dessa lån betalar du en gång per månad.
Du får en faktura hemskickad, där all information om betalningen finns. Om du vill kan du betala tillbaka ditt lån i förtid, utan kostnad.

Förseningsavgift

Betalar du inte ditt lån i tid, har Lånbutiken rätt att ta ut en dröjsmålsränta, som är 30% per år. Dessutom kommer du att få betala påminnelseavgift på 60 kr för varje påminnelse som skickas.

Fördelar

  • Flexibla lån på mellan 500 och 10000 kr
  • Återbetalningstid på upp till 90 dagar
  • Enkel ansökan
  • Snabb hantering

Nackdelar

  • Lånbutiken beviljar inte lån med betalningsanmärkning

Mer information och ansökan ->