Jag är i behov av ett lån på 15000 kr för att komma ikapp ekonomiskt, det är ingen stor summa, men jag har 29 uc-förfrågningar och vill absolut inte dra på mig fler. Känner du igen dig i detta dilemma, så är du långt ifrån ensam om det. Med så många förfrågningar vet du förstås att det kan vara lite mer problematiskt att få ett lån, och du vill inte förvärra saken ytterligare, eller hur? Därför söker du nu möjlighet att låna pengar utan uc.
[sc:lanuc] [sc:lananm]

Det finns flera ställen att låna pengar utan uc kontroll

Det behöver inte alls vara omöjligt att hitta ställen där du kan låna pengar utan uc kontroll. Som du kanske vet måste alla långivare numera göra en kreditbedömning när någon söker ett lån, men det finns inga regler som säger att denna kreditprövning måste göras i samarbete med upplysningscentralen. Det finns andra kreditupplysningsföretag som långivare kan ta sin information från, men de kan också göra en helt egen kreditbedömning, som då inte registreras alls.
Inte heller de kreditprövningar som görs i samarbete med andra upplysningsföretag registreras hos uc.
låna pengar utan uc kontroll
Låna upp till 50.000 kr utan UC kontroll

När du behöver låna pengar utan fast inkomst

Även om du inte har ett fast jobb kan du ibland vara i behov av att kunna få ett lån. Kanske du behöver låna en slant för att få fakturor betalda, men det kan också vara så att du behöver låna lite för att kunna unna dig lite guldkant på tillvaron någon gång. Och bara för att du inte har en fast inkomst, behöver det inte vara så att du saknar inkomst, eller pengar att betala tillbaka lånet med. Skulle det vara så att du är det minsta tveksam om ifall du kommer att kunna betala tillbaka, bör du naturligtvis avstå från att söka något lån, men att låna pengar utan fast jobb bör du kunna göra, eftersom det är så många fler än du som jobbar, har lön, men inte kan visa en fast årsinkomst eller ett fast anställningskontrakt. Varför skulle inte en vikarie eller en projektanställd ha möjlighet att ta ett tillfälligt lån?

Använd internet när du vill låna pengar med betalningsanmärkning

Vare sig du vill låna pengar utan inkomst eller om du vill låna pengar utan uc med betalningsanmärkning är internet det ställe du bör börja leta. Här finns flest långivare som inte ställer samma hårda krav på dig som låntagare, som de vanliga traditionella bankerna gör. Många av de nyare, moderna långivarna använder sig till exempel av andra upplysningsföretag än uc, för att tillmötesgå den stora efterfrågan bland kunderna av just möjligheten att kunna låna pengar utan uc. Så, om prio ett för dig är att få ett lån som ej syns på uc, kan du genast börja titta på de olika långivarna på nätet. Många av dem skyltar gärna med att de erbjuder lån utan uc, så du behöver säkert inte leta särskilt länge.
låna pengar utan uc med betalningsanmärkning
Hos Freedom Finance kan man låna upp till 60.000 kronor med betalningsanmärkning

Värre att låna pengar med skulder

En betalningsanmärkning brukar inte vara ett jättehinder om du vänder dig till någon av långivarna av onlinelån. Lite värre är det dock om du också har skulder hos kronofogden. Då är du en mer riskabel kund, och långivaren kan tycka att det är för riskabelt att låna ut pengar till dig. Har du en ordnad ekonomi för övrigt, och kan uppfylla långivarens övriga krav, kan du säkert hitta någon som ger dig ett lån, men det är inte helt lätt, vilket det är bra om du känner till på förhand.

Du kan inte låna 10000 utan kreditupplysning

Du kan varken låna 10000 utan kreditupplysning, eller någon annan summa. Alla långivare är nämligen, enligt lag tvingade att göra en kreditbedömning när du söker ett lån. Hur de gör denna kan skilja sig åt, men någon form av kreditupplysning måste de ta innan de beviljar ett lån.

Däremot kan du låna pengar snabbt utan uc

Många sätter ett likhetstecken mellan kreditupplysning och uc, men detta är inte korrekt. Uc är inte den enda som lämnar kreditupplysningar, det finns också andra sådana företag som ett låneföretag kan samarbeta med, men en långivare är inte tvungen att anlita någon för att göra en kreditbedömning utan de kan göra denna själva, på sitt eget sätt. Detta gör det möjligt för dig att låna pengar utan uc, men inte utan kreditprövning. På nätet hittar du många snabba lån, där du kan få pengarna samma dag eller dagen efter att lånet har beviljats.

Du kan till och med låna pengar direkt på kontot

När du jämför lån och långivare, kan du inte bara se kostnaderna för lånet, som du naturligtvis ska jämföra, utan du kan också få reda på hur pengarna betalas ut. Ofta kan du också se vilka banker man behöver ha konto i för att kunna få pengarna direkt på kontot, i samma stund som lånet beviljas. Detta beror på vilka banker långivaren samarbetar med, och om du väljer någon som samarbetar med den bank du har konto hos kan överföringen gå igenom omedelbart.