Det blir allt vanligare att man vill låna pengar med anmärkning. Det beror förstås på det tråkiga faktum att det är fler och fler som får en betalningsanmärkning idag. Det kan ha olika orsaker, men tyvärr är det nog ganska vanligt att det är slarv eller obetänksamhet som ligger bakom många av dessa anmärkningar. Om du har en anmärkning, men ändå behöver låna pengar, ställs du i en lite svårare situation än om du hade varit utan anmärkning. Att låna pengar med anmärkning är inte lätt, men heller inte omöjligt.
[sc:lananm]

Du kan få snabblån betalningsanmärkning

Var kan jag få lån är kanske den första fråga som dyker upp när du råkat få din anmärkning. Svaret är att det bästa är att titta på de små snabba mikrolånen. Ett snabblån betalningsanmärkning är inte helt omöjligt att få, tvärtom är det här de största chanserna finns.

Det går alltså att låna pengar trots betalningsanmärkningar

Med lite jobb för att hitta de rätta långivarna går det alltså att låna pengar trots betalningsanmärkning. Om det är lämpligt att ta ett lån trots betalningsanmärkning är en annan fråga, men det kan finnas situationer där ett lån är det bästa alternativet. Om du får oförutsedda utgifter, som du vill undvika att låta gå till inkasso, till exempel, så är det naturligtvis bra om du kan få ett tillfälligt lån.

Behöver du låna pengar trots skulder hos kronofogden?

Om du har obetalda skulder hos kronofogden kan det vara lite värre att hitta långivare som är beredda att låta dig låna. Skulder är ju ett tecken på att du har problem med din ekonomi, och gör att din kreditvärdighet sänks ytterligare. Men, om du kan uppfylla långivarnas krav kan det vara värt att söka lån hos exempelvis Freedom Finance eller Trustbuddy, när du vill låna pengar trots skulder hos kronofogden.
låna pengar snabbt med betalningsanmärkning
Låna upp till 60.000 med anmärkning hos Freedom Finance

Här kan du söka snabblån trots betalningsanmärkningar

När det handlar om att få snabblån trots betalningsanmärkningar går meningarna ofta isär. Medan en del hävdar att det inte går att låna med anmärkning, är det andra som påstår att det inte är några problem att få snabblån. Man skulle kunna säga att båda har fel. Det går visst att låna trots betalningsanmärkning, men det är inte så lätt som vissa gör gällande. Det är långt ifrån alla långivare som beviljar lån om du har en anmärkning, men det finns några du kan försöka hos, och bland dem hittar du Folkia, Ferratum och Onea, samt de ovan redan nämnda långivarna.

Finns det risker med att låna pengar betalningsanmärkningar?

En del säger säkert att du absolut inte ska låna pengar betalningsanmärkningar eftersom du riskerar att förvärra dina problem. Men, det beror på hur du fått din anmärkning. Om den tillkommit av slarv eller på grund av något tillfälligt problem, behöver inte ett nytt lån utgöra någon risk. Men, om du har en instabil ekonomi och inte med säkerhet vet att du kan betala tillbaka lånet utan problem, är det nog bättre att försöka hitta en annan lösning än ett lån. Om lånet kan förorsaka ytterligare en anmärkning, eller till och med skulder hos kronofogden, ska du absolut avstå från att söka lån. Så, det går inte att ge ett enhetligt svar på frågan, utan det behövs en individuell bedömning från fall till fall.