Allt fler råkar tyvärr ut för att få en betalningsanmärkning av en eller annan anledning. Och att man då hamnar i en situation där frågan var man kan få lån med anmärkning dyker upp, är inte ovanligt. Det är ju självklart att du är i samma behov av lån, även när du fått en anmärkning, som innan. Inte minst i situationer där det gäller att undvika inkasso, eller där du måste lösa akuta räkningar för att slippa nya betalningsanmärkningar.

Men, det gäller förstås att du tänker dig för, och bara tar lån med anmärkning om du är säker på at du kan betala tillbaka i tid, och inte riskerar att försätta dig i en besvärlig sits. Det är nämligen inte alldeles kört om du har fått en anmärkning, du kan fortfarande hitta långivare som kan tänka sig att låna ut pengar till dig. Snabblån och smslån är exempel på lån som du kan få även om du har en anmärkning.

Lån upp till 60.000 med anmärkning

Kreditgivare
Belopp
Längd
Villkor & Fördelar
2 000 - 350 000 kr
2 000 - 350 000 kr
Åldersgräns: 20 år
Inkomst: Minst 110.000
Ansökningsavgift: 0 kr
Med anmärkning: Ja
Upp till 60.000 kr

Mer info

Lån upp till 20.000 med anmärkning

Kreditgivare
Belopp
Kostnad
Villkor & Fördelar
Fakta
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000-20000 kr
0 kr
31 kr
121 kr
194 kr
284 kr
1275-4675 kr
Med anmärkning: Ja
Första lånet gratis
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 18 år
Omedelbart överföring
Låna upp till 20.000 kr
Ingen UC upplysning
2
3000 kr
9000 kr
15000 kr
25000 kr
96 kr
287 kr
478 kr
796 kr
Med anmärkning: Ja
Återbetala på 1-5 år

E-Leg: Ja
Åldersgräns: 20 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Låna upp till 25.000 kr
Ingen UC upplysning
3
500 kr
1000 kr
2000 kr
3000 kr
4000 kr
5000 kr
6000 kr
0 kr
0 kr
0 kr
825 kr
1100 kr
1375 kr
1650 kr
Med anmärkning: Ja
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 19 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Ingen UC upplysning

Hos vem kan man låna pengar med betalningsanmärkningar?

Det går alltså att få ett lån, men du måste hitta långivare som tillåter dig att låna pengar med betalningsanmärkningar. Dessa långivare är inte många, men de som finns hittar du främst inom gruppen mikrolån. Detta är små lån, som du söker snabbt och enkelt direkt online, och som också ger dig lånebesked och pengar snabbt. Men, det gäller att ha med i betänkandet att de också ska betalas tillbaka mycket snabbt. Några av de bästa långivarna när du vill ha lån trots betalningsanmärkningar är Freedom Finance, Ferratum, Folkia och Onea. Här ses inte en betalningsanmärkning som ett hinder för lån, om du kan uppfylla andra villkor som långivarna ställer.

Snabbaste lånet är sms lån betalningsanmärkning

Om du måste ha snabba pengar för att betala en oförutsedd utgift, måste man nog se sms lån med betalningsanmärkning som det alternativ där du har chans att få pengarna på snabbast möjliga sätt. Och, om du mår jättedåligt och är rädd när posten kommer varje dag, är det förstås guld värt för dig att snabbt få pengar att lösa dina akuta räkningar med. När den akuta krisen är löst kan du ta itu med dina ekonomiska problem på ett rationellt och bra sätt, eftersom du då inte behöver vara rädd, utan kan tänka klart och logiskt. Du har skaffat dig själv en liten respit, som kan ge dig chansen att komma ikapp ekonomiskt.

Enklast med privatlån med betalningsanmärkning utan säkerhet

Om du går till banken och vill ha ett lån är det säkerligen bara ett lån med säkerhet du kan få om du har en betalningsanmärkning. Det är inte ens säkert att du kan få ett sådant lån, eftersom banken har en betydligt restriktivare syn på anmärkningar än många andra långivare.

Men, om du inte har något att belåna, måste du i så fall be någon gå i borgen för ditt lån, och det känns inte alltid så bekvämt att veta att någon annan ska betala om du inte klarar lånet. Dessutom är detta ett förfarande som tar tid, så det är mycket lättare, och också snabbare, att ta ett privatlån med betalningsanmärkning utan säkerhet.

Ett privatlån, är alltså ett annat ord för lån utan säkerhet, eller blancolån som det också kallas. Eftersom man inte behöver värdera något som ska belånas, eller skriva avtal med en borgensman, kan du få ett privatlån mycket snabbt.

Är det enklare att låna pengar med anmärkning utan uc?

Många tror att det är kronofogden som utfärdar betalningsanmärkningar, men så är det inte. En betalningsanmärkning är en notering som görs hos ett kreditupplysningsföretag, som uc, när någon anses ha en låg kreditvärdighet. Visserligen är det oftast när en faktura hamnat hos kronofogden som det kommer till en anmärkning, men det är alltså inte myndigheten som utfärdar dem. Därför kan det vara lättare att få låna pengar med anmärkning utan uc, eftersom anmärkningen kanske inte alltid kommer fram om inte kreditprövningen görs i samarbete med uc.

Finns det möjlighet att låna 10000 med betalningsanmärkning?

När man talar om möjligheten att få lån trots betalningsanmärkningar, är det ofta de små snabba lånen som nämns. Men, om man vill ha ett lån 10000 med betalningsanmärkning, vart vänder man sig då? Jo, det finns faktiskt långivare där du kan låna så pass mycket pengar trots en anmärkning. Hos Freedom Finance, till exempel, kan du låna ända upp till 60 000 kronor med en betalningsanmärkning.
låna pengar snabbt med betalningsanmärkning
Låna upp till 60.000 med anmärkning hos Freedom Finance