Det många tror är en total omöjlighet, att få ett lån betalningsanmärkning till trots, är inte längre så omöjligt som det kanske varit tidigare. Det ska sägas, för att inte inge någon falska förhoppningar, att det är inte lätt att få ett lån om man har haft oturen att få en betalningsanmärkning. Men, det är inte så totalt omöjligt som många tror.

Om du läser lånevillkoren på de små, snabba lån som brukar kallas mikrolån, ser du snart att det finns flera lån där som du kan söka trots att du har en anmärkning. Alla långivare ställer vissa krav på den som vill lånapengar, men det är inte alltid som frihet från betalningsanmärkningar ingår i dessa krav. Det kan kanske bero på att långivarna inom denna typ av lån har en lite modernare syn på både låntagare och betalningsanmärkningar. För det är ju så, att en betalningsanmärkning inte, automatiskt behöver vara ett tecken på att du inte kan klara av ett lån. Det kan vara en gammal försyndelse som ligger till grund för anmärkningen, och det behöver inte ha något med din nuvarande ekonomi att göra. Betalningsanmärkningar finns ju med i många år, och det hinner hända mycket under denna tid.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]