Väldigt många ställer just den frågan: kan jag få ett privatlån med betalningsanmärkning. Eftersom det är fler och fler som drar på sig anmärkningar blir frågan allt mer aktuell, och många känner stor förtvivlan, eftersom de tror att de är totalt utestängda från lån under många år. Men, det går faktiskt att ta privatlån med betalningsanmärkning, även om det inte är lika lätt som utan.
[sc:lananm]

Hur ser privatlån ränta ut med betalningsanmärkning

Hos många långivare ligger privatlån ränta på samma nivå oavsett om du har en anmärkning eller inte. I synnerhet de små snabblån och smslån du kan söka online, har samma ränta eller avgift för alla. En del långivare sätter istället en individuell ränta, som avgörs efter kreditprövning, och i dessa fall kan du få en högre ränta om du har betalningsanmärkning.

Var kan man enklast låna privatlån?

Privatlån kan du få hos alla som lånar ut pengar. Privatlån är ett annat namn på blancolån, eller lån utan säkerhet. Det är naturligtvis ditt val, om du tycker det känns bekvämast att låna hos din vanliga bank, men det finns alternativ, där du kan låna privatlån betydligt enklare och snabbare.
[sc:AA-BETANM50K01] Om du söker lån direkt online kan du få pengar snabbt, ja, till och med samma dag. Dessutom kan det knappast bli enklare än att fylla i ett ansökningsformulär online och skicka iväg din ansökan. Du söker lånet när du vill, och behöver inte ens tänka på öppettider.

Låna pengar utan säkerhet på dina villkor

Att låna pengar utan säkerhet behöver inte betyda att du måste acceptera vad som helst. Det finns många långivare att välja bland, och du kan lätt leta fram lån som passar dina behov och önskemål. Om du är rädd för fler uc, till exempel, kan du välja långivare som inte gör en kreditupplysning via uc. Det finns ganska många långivare som inte samarbetar med uc. Trustbuddy, Vippi, Riscum, Meddelandelån och Ferratum är bara några exempel på dessa långivare.

Låna 25000 snabbt

Om du snabbt behöver låna 25000 för oförutsedda utgifter, eller för att samla lån, finns det också möjlighet att ta ett sådant lån direkt online. Det finns gott om långivare som numera erbjuder onlinelån på stora summor. Det är alltså inte bara små snabblån du kan söka på detta enkla och praktiska sätt. Med de flesta lån i denna storleksordning tar det ett par dagar innan du får pengarna, men om du väljer Selene Finans kan du få dina pengar redan nästa dag.

Kan man låna 20000 och få pengarna direkt?

När du vill låna lite större summor är det svårt att hitta långivare som erbjuder pengarna direkt. I många fall beror det på att du måste skriva på ett låneavtal, eller att en extra kreditprövning måste göras. Det finns dock en långivare där du kan låna 20000 och få pengarna samma dag. Folkia erbjuder lån upp till 20000 kronor, och betalar ut pengarna samma dag. Där kan du också låna trots betalningsanmärkning, och den inkomstgräns som sätts för att få låna pengar, ligger så lågt som på 20000 kronor.
[sc:AA-LANUTANUC20K01]