Detta med att det krävs fast anställning för att få ett lån har blivit ett dilemma för allt fler. Med den arbetsmarknad vi har idag, är det många som får nöja sig med andra anställningsformer än en fast anställning, under många år. För vissa ser det ut på detta vis under hela yrkeslivet, vilket naturligtvis ger en otrygghet i vardagen. Det är dock inte bara denna otrygghet som är resultatet av olika former av tillfälliga anställningar, det gör också att man i princip utestängs från lånemarknaden, något som många alltså redan fått känna på.

Kan man då få ett lån utan fast anställning? Svaret beror lite på vilken typ av lån det är som du vill ha. Har du tänkt dig ett bolån eller annat större lån, är det nog svårt att hitta en långivare att låna pengar hos. Men, ett mindre, tillfälligt lån, finns det ändå chans att få.

Kanske har du hört talas om mikrolån? Det är samlingsnamnet på en rad lån på mindre belopp, och ofta med en kort lånetid, som är lätta att söka och som ger snabba pengar. En hel del av dessa lån kan du också få även om du inte har en fast anställning.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]