Har du skulder hos kronofogden, men behöver ett lån så kan det uppstå problem. Precis som en betalningsanmärkning, ses också skulder hos kronofogden som ett hinder för att få låna pengar hos de flesta långivare, och det är nog inte så svårt att förstå, eftersom skulderna hos kronofogden i princip är förlängningen av en anmärkning. Långivarna anser att det inte är säkert att låna ut pengar till dig, eftersom du har haft problem att betala tidigare. Det är ju därifrån både anmärkningar och skulder kommer. Om du fortfarande har kvar dina ekonomiska problem, är det kanske heller inte så lämpligt att söka ett lån. Detta riskerar då att förvärra situationen ytterligare.

Om du däremot har fått ordning på ekonomin, men dras med kvarhängande skulder, kan du säkert klara av ett litet lån. De mikrolån som finns att söka på nätet är både små, och löper över kort tid. Det ger dig möjlighet att veta att du kommer att kunna betala tillbaka i tid. Det är också bland dessa du har en möjlighet att hitta ett lån trots skuld hos kronofogden. De är inte många, det ska sägas, men letar du så kommer du med stor sannolikhet att finna något.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]