Det är roligt och känns bra att hjälpa andra, men ibland glömmer man att det även kan vara en utmärkt inkomstkälla. Det är inget fel på att ta betalt för sina tjänster när man hjälper andra att klippa gräsmattan, plantera blommor, gräva rabatter, städa eller liknande. Du gör dem en tjänst, och du tar av din egen värdefulla tid. Naturligtvis ska du ta betalt för de tjänster du utför.

Att hjälpa andra med trädgårdssysslor och sysslor i hemmet kan ge en hel del extra pengar varje månad, med tanke på att det i de flesta städer och orter finns väldigt många som behöver hjälp med allt från städning till matlagning. Genom att nischa dig och utföra det du är bäst på kan du snabbt se till att bygga upp en kundkrets som är nöjda med dina tjänster, och som därför hjälper dig att sprida ordet om ditt nya extraknäck. Utan att behöva annonsera i tidningar och lägga ut pengar ur egen ficka kan du därför komma igång med ett extrajobb som är roligt och som du kan utföra när du har tid över. En bonus är att du får ett brett kontaktnät och betydligt bättre kontakt med både grannar och andra i staden där du bor.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]