Om du av en eller annan anledning är rädd för fler uc, finns det nu ganska stora möjligheter att hitta smslån utan uc.

Det finns många anledningar till att undvika uc, men de flesta gör det nog för att de vet att det kan vara svårt att få lån om man har allt för många förfrågningar registrerade på sig. Men, det kan förstås också vara så att du vill ha lån trots betalningsanmärkning, och hoppas det ska vara lättare om det inte görs en kreditprövning via uc. Många av de långivare du hittar på nätet gör sina egna kreditprövningar, så det är inte några större problem att ta ett smslån utan uc.
[sc:AA-LANUTANUC20K01]

Ta snabblån utan uc online

Alla snabblån utan uc som finns, hittar du på nätet. Oavsett om de kallas smslån, snabblån eller mikrolån, finns de alla online. Här kan du hitta möjligheten att få ett tillfälligt lån för att få fakturor betalda, och klara av oförutsedda utgifter, utan att behöva skuldsätta dig för längre tid.

Kan man få smslån utan kreditprövning?

Ett generellt svar på frågan om man kan få smslån utan kreditprövning bör bli nej. Eftersom alla långivare enligt svensk lag måste göra en kreditprövning när du söker ett lån eller vill handla på kredit, går det inte att undvika en bedömning. Däremot finns inga specifika regler för hur långivarna ska utföra denna kreditprövning. Om det är upplysningscentralen du vill komma ifrån, blir svaret istället ett rungande ja. Detta på grund av att det är allt fler av långivarna som väljer att inte ta sin upplysning från uc, utan gör kreditprövningen på annat sätt. Därmed slipper du oönskade registreringar hos uc.

Massor av chanser att få sms lån utan kreditupplysning hos uc

Det är inte bara ett fåtal långivare där du kan ta sms lån utan kreditupplysning hos uc. När det gäller smslån, och också de andra små lånen online, är det nästan lättare att hitta lån utan uc, än lån där man tar en kreditupplysning från upplysningscentralen. Det gör att du inte behöver tveka om du måste ha ett lån för att komma ikapp ekonomiskt eller lösa något ekonomiskt problem. Du behöver inte få någon ny förfrågan, och ditt lån kommer inte att synas nästa gång du går igenom en kreditprövning.
[sc:AA-LANUTANUC50K01]

Hur kan man låna pengar snabbt trots skulder?

Sitter du med obetalda skulder och har svårt att få månadens budget att gå ihop kan det sätta prägel på hela din vardag. Det är inte ovanligt att man kan inte sova, och går och oroar sig för ekonomin hela tiden. Även om du vet att det kommer in pengar, kanske de inte hinner in i tid för att du ska kunna undvika att låta det gå till inkasso. Lösningen är då att få låna pengar snabbt trots skulder.
Med ett mikrolån eller ett smslån, kan du få pengar redan samma dag, och få ditt problem ur världen. Hos till exempel Folkia och Ferratum kan du låna trots betalningsanmärkning, och det finns också andra långivare där du kan söka ett lån, utan att dina skulder ställer till hinder.