Det är inte så svårt att få privatlån med betalningsanmärkning som en del tror. Det kanske hänger kvar sedan den tid när banken var det enda stället där det gick att söka lån. De vanliga bankernas syn på betalningsanmärkningar är nämligen ganska sträng, och där finns inte så stora möjligheter att få ett lån om du har en betalningsanmärkning. Enda möjligheten är om du har något att pantsätta, eller en borgensman som går in som garant för lånet. Men, om du behöver ett tillfälligt lån för att komma ikapp ekonomiskt, eller lösa akuta räkningar, vill du säkert inte ha en borgensman. Då är ett privatlån med betalningsanmärkning det du söker, och om du vänder dig till andra långivare än de traditionella bankerna, finns det ganska goda möjligheter att få lån.
[sc:lananm]

Du kan till och med få lån med betalningsanmärkningar och skulder

Hos de nyare långivarna, på nätet kan du till och med få lån med betalningsanmärkningar och skulder även om det inte är helt lätt. Kanske det heller inte är att rekommendera, om du inte med säkerhet vet att du kan betala tillbaka ditt lån, utan att det förvärrar din ekonomiska situation. Men, självklart är det bättre att ta ett tillfälligt lån för att få fakturor betalda, istället för att låta det gå till inkasso.

Flera möjligheter till privatlån med betalningsanmärkning utan säkerhet

Om du behöver pengar snabbt, finns det flera olika lån att välja på, om du vill ha ett privatlån med betalningsanmärkning utan säkerhet. Lämpligast är att titta på de mikrolån som du kan hitta på nätet. Här finns både smslån och andra snabblån som kan ge dig pengar i stort sett direkt. Alla dessa är alltså lån utan säkerhet, eller privatlån som de också kallas. Du söker lånet direkt online, och får svar direkt. Om du söker lån hos exempelvis Ferratum, Onea eller Trustbuddy får du också pengarna samma dag som lånet beviljas.
[sc:AA-BETANM20K01]

Inte svårt att låna utan säkerhet med betalningsanmärkning

Om du bara hittar rätt långivare är det inte svårt att låna utan säkerhet med betalningsanmärkning. Du behöver inte vidta några speciella åtgärder, eller lämna särskilda dokument, utan söker lånet på det snabba och enkla sätt som den som inte har någon anmärkning kan göra. Du fyller helt enkelt i en ansökan, skickar iväg den, och inväntar lånebeskedet som kommer på din skärm inom någon minut. Svårare än så behöver det inte vara att söka lån med betalningsanmärkning.

Låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet online

För några årtionden sedan fanns det de som trodde att internet bara var en tillfällig fluga. Idag vet vi bättre, och nätet är oumbärligt för de flesta. Du kan göra det mesta online, och när du behöver låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet är internet den optimala platsen. Här hittar du lätt de långivare som är lämpliga för dig, och ansökan samt hela förfarandet kan inte bli enklare och snabbare, än när du söker lån online. Det är också här du hittar de långivare, som Freedom Finance, TrustBuddy, Onea med flera, som tillåter lån med betalningsanmärkningar.
[sc:AA-BETANM50K01]

Är det dyrt med lån utan säkerhet trots betalningsanmärkningar?

Eftersom långivaren tar en större risk när de ger lån utan säkerhet trots betalningsanmärkningar borde det kanske vara betydligt dyrare att ta ett sådant lån, men så är det inte alltid. Om du söker ett litet smslån eller annat litet snabblån får du oftast samma ränta som vem som helst. Det kallas för övrigt inte alltid för ränta. Eftersom dessa lån löper över så kort tid, är det mer rättvisande att ange en kostnad i kronor för lånet, och denna kostnad påverkas oftast inte av om du har en anmärkning. För vissa lån sätts dock räntan individuellt, och då kan naturligtvis en betalningsanmärkning påverka så att du får en ränta som är något högre än den annars skulle ha varit. Så, svaret blir alltså att det går att få lån till samma pris med betalningsanmärkning, men att det ibland också kan bli ett dyrare lån.