Endast en UC upplysningansok_har
Många lån att välja mellan
Tjänsten är helt gratis
Kostnadsfri rådgivning

Hos Compricer Privatlån får du utan kostnad hjälp att jämföra olika långivare och hitta det privatlån som blir billigast för dig. Eftersom företaget står helt oberoende av banker och andra långivare kan du vara säker på att du kan göra säkra jämförelser och få det bästa lånet för din ekonomi.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar via Compricer Privatlån

Compricer Privatlån

Hos Compricer Privatlån får du utan kostnad hjälp att jämföra olika långivare och hitta det privatlån som blir billigast för dig. Eftersom företaget står helt oberoende av banker och andra långivare kan du vara säker på att du kan göra säkra jämförelser och få det bästa lånet för din ekonomi.

Med Compricer lån kan du söka lån på så stora belopp som 350 000 kronor, och när du fyller i en ansökan kommer du att få låneförslag från flera olika banker och långivare. Sedan är det ditt val vilket av lånen du föredrar. Bankerna får alltså konkurrera om dig, med bra villkor och ränta, och det kostar dig inget extra.

Krav för att få låna

När du söker ett lån genom Compricer Privatlån får du förslag från flera långivare, och kraven på dig som låntagare kan variera mellan olika långivare. De grundläggande kraven för att få låna 350 000 kronor är att du fyllt 18 år och att du har en fast inkomst på minst 100 000 kr om året. Din ansökan kommer bara att skickas till långivare vars villkor du kan uppfylla.

Månadskostnad

Vilken månadskostnad du kommer att få på ditt lån beror förstås på hur mycket du lånar och vilken långivare du väljer. Det är det som är själva tanken bakom Compricer Privatlån; att du får flera förslag, med olika ränta och avgifter, och att du själv kan jämföra och välja. När du får förslagen kan du se vilken kostnad de olika lånen kommer att medföra, och det är utifrån det du gör ditt val.

Pengar på kontot

Hur snabbt du kan få pengarna på kontot beror på hur den bank du väljer hanterar ditt lån. När din ansökan skickas in har bankerna 96 timmar på sig att svara. Men, det är först när du gjort ditt val som en riktig lånehantering kommer till. När du skrivit på ditt låneavtal brukar det inte dröja många dagar förrän pengarna betalas ut.

Compricer UC

En kreditupplysning på dig görs av både Compricer Privatlån och de banker du får låneförslag från.
Detta skulle kunna ge väldigt många registreringar, men Compricer Privatlån har ett avtal med UC som innebär att det bara görs en registrering, trots att det tas flera upplysningar.

Återbetalning av lån

Hur du betalar tillbaka ditt lån avgörs av den bank du lånar hos. Compricer Privatlån förmedlar lånen, men det är den bank du väljer som handhar ditt lån. Återbetalningstid, och ränta är det som avgör din månadskostnad, och dessa får du veta när du får bankernas förslag. Då får du också veta vilka villkor som gäller, om du till exempel kan lösa in lånet utan kostnad och andra saker du behöver veta.

Förseningsavgift

Även när det gäller förseningsavgift är det en fråga mellan dig och den bank du har ditt lån hos. Om du inte betalar din månadsinbetalning i tid kommer du att få en påminnelse, och denna brukar i de flesta fall innebära att du får betala en påminnelseavgift. De flesta banker tar också ut en förseningsavgift om inte din inbetalning kommer i tid, men hur stor den är får du veta när du läser villkoren för just ditt lån.

Fördelar

  • du får flera alternativ att välja bland
  • du behöver inte själv söka hos flera långivare
  • du får bara en registrering hos UC oavsett hur många banker som kontaktar dig
  • tjänsten kostar dig ingenting
  • du får kostnadsfri rådgivning

Nackdelar

  • du kan inte se hos Compricer Privatlån hur mycket ett lån kommer att kosta eftersom du först måste få förslag från långivare.

Mer information och ansökan ->