Att man behöver ett snabblån trots betalningsanmärkning är minsann inget ovanligt. Behovet av att snabbt få ett extra tillskott av pengar, minskar förstås inte bara för att man får en anmärkning. Det kan till och med vara så att du är i större behov av att kunna låna pengar direkt, om du har en anmärkning än annars.
[sc:lananm] När du redan har fått en sådan är det nämligen ännu viktigare att kunna låna för att betala akuta räkningar och undvika kronofogden. Och även om du kanske får höra att det inte går att få ett snabblån i din situation ska du inte ge upp. Det är nämligen fortfarande möjligt att hitta ett snabblån trots betalningsanmärkning. Det gäller bara att hitta den långivare som inte kräver att det inte finns några anmärkningar eller skulder. De är kanske inte jättemånga, men det finns några där du kan få ett lån, som till exempel Freedom Finance eller Folkia.
[sc:AA-BETANM50K01]

Här kan du låna pengar trots skulder hos kronofogden

Att ha skulder hos kronofogden ses ofta som en sämre omständighet när du behöver låna pengar, än enbart en betalningsanmärkning. Det är inte kronofogden som delar ut betalningsanmärkningar, utan anmärkningarna ges av uc när du inte betalat i tid. Har du obetalda skulder hos kronofogden kan man säga att du har kommit ytterligare ett steg in i skuldhärvan. Men, även om det förstås inte rekommenderas att ta fler lån om du har skulder, kan det ibland uppstå en situation där du måste få ett lån för att få fakturor betalda. Och då finns det turligt nog långivare som erbjuder lån trots skulder hos kronofogden. Även här är Freedom Finance en av dessa långivare.

När ska man söka lån trots betalningsanmärkning och skulder?

Som redan nämnts rekommenderas inte att söka lån trots betalningsanmärkning och skulder, eftersom det kan vara riskabelt att dra på sig ytterligare lån i en sådan situation. Men, det kan ju finnas tillfällen när situationen istället kan förvärras om du inte snabbt kan skaffa ett tillskott av pengar, och för många är då ett snabblån den enda lösningen.

Generellt kan man säga att enda gången du bör överväga att ta ett smslån eller annat lån, om du har problem med anmärkningar och skulder, är om du riskerar att låta det gå till inkasso om du inte tar ett lån. Du får väga för- och nackdelar väldigt noga, och också räkna efter att du verkligen kan betala tillbaka lånet i tid, innan du bestämmer dig för att söka ett lån.

Var kan man låna pengar snabbt med betalningsanmärkning?

När du måste ha pengarna snabbt, oavsett om du vill låna pengar snabbt betalningsanmärkning eller utan, är ett lån online det bästa alternativet. Här kan du välja mellan smslån, som kan sökas både direkt online och via mobilen, eller något av de andra lån som du kan söka online. Det är det klart snabbaste sättet att låna pengar, och du har möjlighet att få pengarna nästan med det samma.

Bör man låna pengar utan uc med betalningsanmärkning?

Uc är något som ständigt diskuteras bland dem som ofta använder sig av möjligheten till små snabba lån. Alla vet att när det görs en kreditprövning via uc får man också en registrering där. Och om dessa blir många, kan det göra det svårare att få lån. Men, man kanske också kan hoppas att det är lättare att låna pengar utan uc med betalningsanmärkning, eftersom långivaren kanske inte får reda på att man har en anmärkning om de inte tar en kreditupplysning via uc. Och det kan nog vara så, att det kan löna sig att söka lån hos en långivare som inte gör en kreditprövning i samarbete med uc, om man vill låna trots betalningsanmärkning.
[sc:AA-LANUTANUC50K02] Onea och Ferratum är också exempel på långivare som inte använder uc, och som tillåter lån trots betalningsanmärkningar.

Använd datorn eller mobilen när du vill låna pengar snabbt med anmärkning

Som redan nämnts är din dator eller din mobil det perfekta verktyget när du behöver låna pengar snabbt med anmärkning. Har du kanske tagit ett snabblån eller sms lån tidigare, är det allra enklast och snabbast att låna hos den långivare du använde då, eftersom du då inte behöver registrera dig på nytt, utan bara kan skicka ett enkelt sms för att söka ett lån.