Att söka lån med anmärkning kan vara en riktig utmaning, det är det många som redan fått erfara. De allra flesta kreditgivare backar direkt när det upptäcks att man har en betalningsanmärkning, och det blir ett avslag på låneansökan. Detta är ett faktum som får många att ge upp. Det finns ju ingen större mening med att lägga energi på att söka lån som man ändå inte kan få. Dessutom riskerar du att få en massa förfrågningar hos uc om du söker många lån, och det är ju ytterligare en försvårande omständighet när du vill låna pengar.

Det gäller med andra ord att försöka leta reda på en långivare som är beredd att ge ett lån trots anmärkning, innan du skickar in en ansökan. Då slipper du att få onödiga registreringar hos uc, och du slipper framför allt irriterande avslag.

Om du inte behöver låna stora belopp bör du titta på mikrolånen online. Det är här du kan ha chans att hitta långivare som inte tycker att en anmärkning behöver vara ett hinder för ett lån. Vanliga banklån är i stort sett omöjligt att få, och det gäller nog också de flesta större lån även hos andra långivare. Det är de små lånen på nätet som kan gå att få också med en anmärkning.
[randomtext category=”video1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″] [randomtext category=”videolinks1″]