Tar ej UCansok_har
Åldersgräns: 20 år
Pengarna direkt in på kontot
Återbetalning upp till 60 mån

I Sverige grundades Thorn 1969 och är idag ett av landets ledande hyr- och finansieringsföretag inom hemelektronikbranschen. Men, det är idag också ett företag där du kan låna pengar, utan säkerhet och till vad du vill. Det finns alltså inga krav på att pengarna ska användas till något som har koppling till företagets övriga verksamhet.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Thorn

thorn
Du kan låna upp till 50 000 kronor utan säkerhet hos Thorn. När du ansöker om lånet görs en kreditprövning, som också ligger till grund för den ränta du kan få. Du väljer hur lång löptid du vill ha på ditt lån, och du kan låna till vad du vill.

Krav för att få låna

För att få ett lån krävs att du är över 20 år, och att du inte har någon betalningsanmärkning.
Några andra krav finns inte, så om en kreditprövning inte sätter stopp har du ditt lån om du uppfyller dessa krav.

Månadskostnad

Kostnaden för ett Thorn lån beror på hur mycket pengar du vill låna. Din ränta sätts först efter en individuell kreditprövning, därför går det inte att ange en exakt månadskostnad förrän du får ditt lånebesked. Du kan dock se månadskostnaden beräknad på en genomsnittlig ränta, på företagets hemsida.

Pengar på kontot

Blir du beviljad ett lån sätts pengarna in på ditt konto. Du behöver alltså inte göra någon form av överföring själv, utan har pengarna på kontot så snart allt är klart. Du uppmanas vid ansökan att lämna ett telefonnummer där du kan nås, så att du kan få ett besked om ditt lån så snabbt som möjligt.

Återbetalning av lån

Hos Thorn bestämmer du själv hur mycket du vill betala tillbaka per månad, eftersom du kan välja en återbetalningstid på upp till 60 månader. Du kan, utan att meddela i förväg, betala tillbaka hela eller delar av lånet i förtid, och betalar inget extra för det.

Förseningsavgift

Om du inte betalar din månadsavgift i tid blir du skyldig att betala en förseningsavgift, eller en dröjsmålsränta, som det egentligen är frågan om. Dröjsmålsräntan beräknas på det förfallna beloppet, och den räntesats du har på ditt lån. Man lägger till en procent på den räntan och får då fram den avgift du får betala.

Fördelar

  • Tar ingen UC
  • Du behöver ingen säkerhet för att få lån
  • Du kan använda pengarna till vad du vill
  • Du väljer själv återbetalningstid
  • Du får pengarna direkt på kontot

Nackdelar

  • Du kan inte låna pengar hos Thorn om du har en betalningsanmärkning

Mer information och ansökan ->