Låna upp till 10 000 kransok_har
Åldersgräns: 21 år
E-leg: Ja
Återbetalning upp till 90 dagar

StrandiaFinans tillhör Strandia Management, och tidigare känt som SMSFinans. SMS Finans registrerades 2007, och företaget har sedan etablerat sig som ett av de ledande på marknaden.
Man säger sig erbjuda ett av Sveriges bästa, säkraste och kundvänligaste smslån, på upp till 10 000 kr. Genom systemet Antifraudsystem erbjuder man säkra smslån, där ansökan sker genom krypterad kommunikation, och identifiering sker med e-legitimation.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från StrandiaFinans

StrandiaFinans

Trots att man erbjuder ett mycket säkert system för låneansökan, är det inte svårt att ansöka om ett StrandiaFinans lån. Välj lånebelopp, mellan 500 och 10 000 kr, och ställ också in önskad återbetalningstid. Sedan väljer du vilken metod du vill använda för att identifiera dig, och matar in de personuppgifter som krävs. Du kan identifiera dig med bank-ID, personkonto eller med telefon, och på hemsidan hittar du tydlig information om hur du ska gå till väga, vilken metod du än väljer. Är du redan kund kan du också identifiera dig med din PIN-kod. När du har identifierat dig är det bara att klicka på knappen skicka, och din ansökan är skickad.

Krav för att få låna

För att få låna hos StrandiaFinans ska du kunna uppfylla några grundläggande krav.

  • Du ska vara en privatperson, och ha fyllt 21 år.
  • Du ska ha en taxerad årsinkomst på minst 100 000 kr.
  • Du får inte ha betalningsanmärkning, skuldsaldo eller skyddad identitet.
  • Du ska ha eget svenskt bankkonto, och klara en sedvanlig kreditbedömning.

Månadskostnad

Månadskostnaden för ditt lån får du enkelt fram genom att använda reglaget på StrandiaFinans hemsida. Ställ in det belopp du önskar låna, så får du genast fram den kostnad du får för lånet.
Om du vill låna 3000 kr på 30 dagar, betalar du tillbaka 3630 kr, och kostnaden för lånet blir alltså 630 kr.

Pengar på kontot

Lånet betalas ut inom 24 timmar, till alla svenska bankkonton, alla helgfria vardagar. Söker du lånet en helgdag, kommer du att få pengarna nästkommande bankdag.

StrandiaFinans UC

Det görs ingen registrering hos UC när du ansöker om StrandiaFinans lån. Ingen utomstående får information om att du söker ett lån här.

StrandiaFinans betalningsanmärkning

Du kan inte få ett StrandiaFinans lån om du har en betalningsanmärkning.

Återbetalning av lån

Lånet ska betalas tillbaka enligt det avtal du träffade vid låneansökan. Den återbetalningstid du fick på ditt lån, är också den tid lånet ska betalas på. När du har fått ditt lån, kommer du att få en faktura, där du hittar all information som du behöver för att betala ditt lån. Om du har ett lån på 90 dagar, betalas det med tre fakturor med 30 dagars mellanrum.

Förseningsavgift

Om du missar att betala ditt lån i tid, kommer du att få en påminnelse, vilket kan resultera i en påminnelseavgift. Du blir också skyldig att betala dröjsmålsränta. Betalar du inte efter påminnelsen, kommer ärendet att överlämnas till inkasso.

Fördelar

  • Du kan låna ända upp till 10 000 kr
  • Säkra lån
  • Valmöjligheter vid identifiering
  • Snabb utbetalning

Nackdelar

  • StrandiaFinans ger inte lån om du har betalningsanmärkning

Mer information och ansökan ->