Låna upp till 300.000 kransok_har
Enkel ansökan
Besked direkt
Låneskydd

Spring Finance är ett varumärke som tillhör gruppen Blue Step Finans AB. Man tillhandahåller blancolån upp till 300 000 kronor. Man strävar efter att ge kunden enkla, kundanpassade finansiella lösningar, och vill omvandla kundernas drömmar till verklighet.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Spring Finance

Spring Finance

Du kan på ett enkelt sätt söka ett lån från Spring Finance direkt på nätet. Till en förmånlig ränta får du ett lån utan säkerhet på summor upp till hela 300 000 kronor. Hur lång tid du vill ha på dig för att betala tillbaka lånet bestämmer du själv, och det anger du i din ansökan.

Krav för att få låna

De krav som ställs för att du ska kunna få låna pengar hos Spring Finance är att du ska ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år, och att den adress du anger inte är en boxadress, C/O eller en särskild postadress. Du ska också kunna visa en inkomst på minst 14000 kronor netto i månaden, och om du har en medsökande ska ni, båda två, ha en inkomst på minst 12500 kronor före skatt.

Månadskostnad

Hur mycket du betalar varje månad med ett lån hos Spring Finance avgörs dels av hur mycket du vill låna och hur lång återbetalningstid du väljer. Det hela styrs dock även av uppgifter som framkommit i kreditupplysningen, eftersom räntan sätts individuellt och sträcker sig från 5,95% och uppåt.

Pengar på kontot

När du sökt och blivit beviljad ett lån ska du underteckna ett låneavtal. Detta är naturligtvis för din egen säkerhet. När du skickat in de undertecknade handlingarna kommer pengarna att betalas ut till ditt konto bankdagen efter att handlingarna kommit in.

Spring Finance UC

När du söker ett lån hos Spring Finance görs en kreditprövning för att bedöma din betalningsförmåga, och det är också denna som ligger till grund för den ränta du kommer att få på ditt lån. För att göra denna kreditbedömning tar Spring Finance in upplysningar på sedvanligt sätt, och det kan alltså registreras hos UC.

Återbetalning av lån

Lånet betalar du med hjälp av autogiro, och det tillkommer då en aviavgift på 15 kronor varje månad. Du kan välja återbetalningstid på lånet, och det påverkar förstås den månadskostnad du får. Dessutom är räntan rörlig och den sätts individuellt, och därför går det inte att ange en precis månadskostnad för ditt Spring Finance lån förrän din ränta bestämts.

Förseningsavgift

Om du av någon anledning inte betalar ditt lån i tid har Spring Finance rätt att ta ut en förseningsavgift på 125 kronor. Du kommer då också att få betala en påminnelseavgift på 60 kronor. Påminnelseavgiften tillkommer på varje utskickad påminnelse.

Fördelar

  • du kan låna ända upp till 300 000 kronor
  • du får besked direkt
  • lätt att söka direkt på nätet
  • du kan få ett låneskydd
  • du väljer återbetalningstid mellan 1 och 12 år

Nackdelar

  • eftersom Spring Finance sätter individuell ränta kan du inte se den exakta kostnaden förrän du får lånebesked.

Mer information och ansökan ->