Låna 25.000 kransok_har
Betalningsanmärkning: OK
Ingen UC upplysning
Lång återbetalningstid

Vill du ha ett snabbt lån till bra priser, kan Onea vara den långivare du söker. Genom att erbjuda bra, snabba lån, med möjlighet till förlängning, och total kontroll genom din profil, ger Onea dig möjligheten till ett tryggt och säkert lån. Som norra Europas ledande snabblåneföretag, med över tre och en halv miljon utgivna lån, kan du också känna förtroende för Onea lån.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Onea

Onea

När du söker ett Onea lån, kan du välja belopp från 5000 kr ända upp till 25 000 kr. Du kan också välja återbetalningstid från 1 till 24 månader. Onea erbjuder alltså mycket flexibla lån. När du har registrerat dig, vilket är kostnadsfritt, är det bara att söka lån direkt online, eller genom att ringa kundtjänst.
Allt du behöver uppge är hur mycket du vill låna, och på hur lång tid. När lånet beviljas betalas pengarna ut direkt.

Krav för att få låna

För att kunna bli beviljad ett Onea lån, ställs några grundläggande krav:
Du ska vara 20 år fyllda
Du ska vara svensk medborgare
Du ska ha ett svenskt bankkonto och ett svenskt mobiltelefonnummer
Du måste ha tillgång till bank-ID

Månadskostnad

På hemsidan erbjuder Onea ett verktyg, med reglage som du ställer in på det önskade lånebeloppet och den återbetalningstid du vill ha. Då får du genast fram månadskostnaden för lånet. Det tillkommer inga dolda avgifter, utan den summa du ser, är det du ska betala varje månad.

Pengar på kontot

Har du beviljats ett lån, kommer pengarna att betalas ut direkt. Om du har ett konto i Nordea, får du pengarna genom direktöverföring, och du har dem alltså på ditt konto omedelbart. Om du anlitar en annan bank, kan det ta lite längre tid, eftersom pengarna då ska överföras mellan banker. Betalas pengarna ut före kl 13 kan du ändå ha dem samma dag, men i värsta fall får du vänta till nästa bankdag.

Onea UC

Onea gör sina kreditbedömningar i samarbete med Creditsafe, och detta innebär att det inte kommer att synas hos UC när du ansöker om ett Onea lån.

Onea betalningsanmärkning

Du kan söka lån hos Onea även om du har en betalningsanmärkning

Återbetalning av lån

När du söker ett lån hos Onea, avgör du själv på hur lång tid du vill betala tillbaka lånet. Denna avtalade plan ska förstås hållas. Men, om du får problem, som gör det svårt att klara avbetalningen, kan du alltid förlänga ditt lån. Detta gör du genom att betala en förlängningsavgift före förfallodatum. Om du har tappat bort din faktura, eller om den inte kommit fram, kan du alltid hitta all information på din profil, och betala ändå.

Förseningsavgift

Har du svårt att betala, är det alltid bättre att ansöka om förlängning av lånet, för att undvika att behöva betala dröjsmålsränta och påminnelseavgifter. Om du förlänger lånet, slipper du alla dessa avgifter, och du riskerar heller inte att det går till inkasso, som kan bli fallet med uteblivna betalningar.

Fördelar

  • Flexibla lån
  • Möjlighet till förlängning
  • Lång återbetalningstid
  • Inga dolda avgifter

Nackdelar

  • Man måste registrera sig hos Onea för att få lån

Mer information och ansökan ->