Lånbutiken.se ersätter OK Money från Risicum Capital
>> Klicka här för att gå vidare dit. <<

Första lån 10000kransok_har
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 18-20 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Förlänga lån: Möjligt
Ingen UC

OK Money är låntagaren som kan erbjuda flexibla lån utan säkerhet för privatpersoner som har fyllt 18 år. Det går att ansöka online eller via sms och när det behövs går det att förlänga låntiden.

Den här långivaren lägger stort fokus på ansvarsfullt låntagande och man informerar sina kunder om vikten av att tänka efter innan ett lån tas. Om du trots allt känner att du behöver ta ett lån så är det bäst att göra det från en seriös långivare, som till exempel OK Money.

Låna pengar från OK Moneyokmoney-300

Att ta ett OK Money lån är både enkelt och tryggt, och något som uppskattas av väldigt många är företagets arbete för ansvarsfullt låntagande. Man erbjuder bland annat låneförbud för privatpersoner som anser att låntagandet kan äventyra deras ekonomi, och man kan även ta fram lämpliga avbetalningsplaner vid behov.

Krav för att få låna

För att du ska få låna från OK Money krävs för det första att du är myndig och att du är folkbokförd i Sverige. Du får inte ha några anmärkningar registrerade hos Kronofogden, och du måste ha en årsinkomst som överstiger 24 000 kronor. I tillägg till detta ska du även ha ett registrerat mobiltelefonabonnemang, ett bank-ID eller ett personkonto hos Nordea.

Månadskostnad

Hur mycket månadsavgiften ligger på för ett lån hos OK Money beror på hur stort lån du tar. För ett lån på femhundra kronor betalar du 125 kronor extra i månadsavgift, medan ett större lån på 5000 medför en månadsavgift på 700 kronor utöver lånbeloppet. Hur stor kostnaden blir för ett OK Money lån beror alltså helt på hur stort lån du tar.

Pengar på kontot

De pengar du ansöker om att få låna kommer att sättas in till dig direkt när lånet godkänts, under förutsättning att du har ett bankkonto hos Handelsbanken eller Nordea. Om du är kund hos någon av de andra svenska bankerna kommer insättningen att göras samma dag om du lämnat in ansökan före 13.00 en vardag. Har du skickat ansökan senare på dagen kommer pengarna in nästa dag om detta är en vardag.

Återbetalning av lån

När du lånar pengar hos OK Money kan du välja att betala den på 30 dagar, eller att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen, det vill säga 60 eller 90 dagar. Om du trots detta upptäcker att du inte kommer att kunna betala tillbaka pengarna i tid så är det viktigt att du vänder dig till kundtjänst för att få hjälp att hitta en lämplig lösning.

Förseningsavgift

Om du inte kan betala tillbaka ditt lån i tid bör du genast höra av dig till långivaren för att diskutera lämpliga alternativ. Om du inte gör det kommer en påminnelse att skickas ut, vilket medför en påminnelseavgift på 50 kronor plus förseningsränta på 30% per år. Om du trots detta inte betalar kommer även inkassoavgift att tillkomma.

Fördelar

  • Möjlighet att förlänga lånet med 14 dagar.
  • Flexibla lånlösningar från 500 kronor upp till 10 000 kronor.
  • Längre återbetalningstider på upp till 90 dagar.

Nackdelar

  • Inte möjligt att dela upp mindre lån på flera amorteringstillfällen hos OK Money.

Mer information och ansökan ->