Betalningsanmärkning: OKansok_har
Åldersgräns: 20 år
Lång återbetalningstid
Låna upp till 15 000 kr

Stockholmsbaserade Nettofinans erbjuder lån och krediter till privatpersoner. Lånen ska vara snabba och problemfria, och man profilerar sig genom att erbjuda lån utan papper, fakturor eller annat som kan orsaka strul. Man erbjuder flexibla lån där du väljer exakt belopp och återbetalningstid, som passar dina behov.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Nettofinans

Nettofinans

Nettofinans erbjuder Nettolånet på upp till 15 000 kronor, med en återbetalningstid på 5 år. Att låna pengar från Nettofinans är enkelt. Tryck på knappen Ansök, och fyll i dina personuppgifter. Läs och godkänn låneavtalet, och signera sedan din ansökan med e-legitimation. Ansökan är klar, och du kommer genast att få ett förhandsbesked. Inom 24 timmar har du ett definitivt besked, och dina pengar betalas ut.

Krav för att få låna

För att få ett lån hos Nettofinans, måste du uppfylla några grundläggande krav:

 • Du ska ha fyllt 20 år
 • Du kan inte låna hos Nettofinans om du är äldre än 60 år
 • För att få låna 15000 kronor ska du vara mellan 20 och 60 år
 • Du ska ha en årsinkomst på minst 150 000 kronor
 • Du ska ha svenskt personnummer
 • Du ska vara folkbokförd i Sverige

Månadskostnad

Månadskostnaden för ditt lån hos Nettofinans beror på hur stor del av den beviljade krediten du utnyttjar. Använder du maxbeloppet, alltså 15000 kr, kommer månadskostnaden för lånet att bli ca 470 kr.

Pengar på kontot

När du har beviljats ett lån, ska du signera avtalet. Därefter görs de slutliga kontrollerna innan pengarna betalas ut. Pengarna betalas sedan ut till det konto du angivit i ansökan, och du har dem senast en bankdag efter utbetalningen.

Nettofinans UC

Vid sin kreditbedömning använder Nettofinans uc, och det kan göras en registrering där, när du söker ett lån.

Nettofinans betalningsanmärkning

Du kan söka ett lån hos Nettofinans även om du har en betalningsanmärkning. Man tar hänsyn till din framtida betalningsförmåga, och inte din historik. Om du bedöms ha en god betalningsförmåga utgör alltså inte en betalningsanmärkning något hinder, men om du har flera anmärkningar, eller skuldsaldo kommer detta förstås att påverka dina chanser att få ett lån.

Återbetalning av lån

Lånet betalas tillbaka via autogiro, vilket förenklar det hela för dig. Du riskerar inte att missa några inbetalningar, utan behöver bara se till att pengarna finns tillgängliga på ditt konto den sista varje månad. Runt den 15:e får du en avisering om det belopp som kommer att dras från ditt konto. Du kan alltid betala mera, och du kan också lösa hela lånet i förtid. Om du vill lösa hela lånet kontaktar du kundtjänst, för att få det exakta beloppet.

Förseningsavgift

Om det inte finns pengar på ditt konto vid förfallodagen, så att betalningen blir försenad, kommer du att behöva betala både påminnelse- och förseningsavgift. Har du tre obetalda fakturor, kommer din kredit att sägas upp, och du är skyldig att genast betala in hela skulden.

Fördelar

 • Du kan låna ända upp till 15000 kronor
 • Inga papper att hålla reda på
 • Autogiro, vilket minskar risken att missa en betalning
 • Enkel ansökan

Nackdelar

 • Du kan inte låna hos Nettofinans om du är äldre än 60 år

Mer information och ansökan ->