Valfri återbetalningsdag!ansok_har
Åldersgräns: 20 år
Pengar samma dag mån-fre
Snabb hantering och personlig service

Hos Nanoflex kan du få snabba och flexibla lån, på mellan 1000 och 6000 kronor. Återbetalningstiden ligger mellan 15 och 55 dagar, vilket ger stora valmöjligheter för kunden. Eftersom hela kostnaden för lånet är en räntekostnad, kan du få tillbaka 30% av kostnaden i din självdeklaration. Ränteuppgifterna för deklarationen skicka Nanoflex in automatiskt, så du inte missar avdraget.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Nanoflex

Nanoflex

Att låna pengar hos Nanoflex är både smidigt, enkelt och går snabbt. Du kan söka direkt på hemsidan, eller ringa och tala med en handläggare.
När du söker lånet bestämmer du själv vilket datum du vill betala tillbaka ditt lån, inom ramen för de lånetider som erbjuds. Det betyder att du aldrig behöver ha ett lån längre än nödvändigt, vilket förstås gör att du kan pressa ner kostnaderna för lånet.
Ansökan är gratis, och du får snabb handläggning och personlig service.

Krav för att få låna

De krav du måste uppfylla för att kunna få ett lån hos Nanoflex, är :

  • Du måste ha fyllt 20 år
  • Du ska ha varit folkbokförd i Sverige i minst två år
  • Du får inte ha betalningsanmärkningar
  • Du ska ha en taxerad årsinkomst på minst 50 000 kronor

Månadskostnad

Din månadskostnad för ett Nanoflex lån beror både på hur mycket du lånar, och på vilken återbetalningstid du väljer. Om du tar ett lån på 3000 kr och betalar tillbaka på 20 dagar blir kostnaden 386 kronor, och du betalar alltså 3386 kronor. Med hjälp av reglagen på hemsidan, kan du ta reda på vad just ditt lån kommer att kosta.

Pengar på kontot

Du har pengarna på kontot om lånet beviljas före klockan 14.00 en vardag. Vid en senare ansöken får du pengarna före kl. 17.00 nästkommande bankdag.

Nanoflex UC

När du söker ett lån hos Nanoflex kommer det inte att synas för någon annan. Vid kreditprövning använder inte Nanoflex uc, och därför görs heller ingen registrering där.

Nanoflex betalningsanmärkning

Du kan tyvärr inte beviljas ett lån om du har en betalningsanmärkning.

Återbetalning av lån

Du avgör själv hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka lånet. Återbetalning kan väljas mellan 15 och 55 dagar, vilket gör att du aldrig behöver betala på ett lån längre än nödvändigt. Du får en faktura via e-post, och den skickas när du har beviljats ett lån. OM du inte har fått någon faktura efter fem dagar efter lånedag, bör du kolla din skräppost, och om den inte finns där, kontakta då Nanoflex.

Förseningsavgift

Om du inte betalar i tid kommer du att få en påminnelse. Denna skickas alltid med post, och du blir skyldig att betala en påminnelseavgift om 60 kr. Därtill kommer en förseningsavgift på 120 kr. En dröjsmålsränta på det förfallna beloppet får du också betala. Det är viktigt att betala sina lån i tid, så ta aldrig ett lån du inte vet att du kan betala tillbaka i tid.

Fördelar

  • Snabb lånehantering
  • Flexibla återbetalningstider
  • Pengar samma dag om du söker en vardag
  • Inga dolda avgifter

Nackdelar

  • Nanoflex godkänner inte lån om du har betalningsanmärkning

Mer information och ansökan ->