Låna 30.000 kransok_har
Enkel ansökan direkt online
Svar direkt
Du kan ansöka om fler lån

Moneypal är ett svenskt finansbolag som vill erbjuda dig enkla och smidiga lån, utan en massa krångel och avgifter. Företagets affärsidé är att erbjuda små lån till många, och på så sätt vara ett bra alternativ när det behövs ett extra tillskott av pengar.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Moneypal

Moneypal

Du kan söka Moneypal lån från 5000 kronor upp till 30 000 kronor. Du betalar bara ränta på lånet, och eftersom du slipper att betala uppläggningsavgifter och aviavgifter kan du här hitta billigare lån än hos många andra. Aviavgift tillkommer bara om du begär att få en skriftlig avi istället för en elektronisk. Du söker lånet direkt på hemsidan, och svaret kommer direkt.

Krav för att få låna

Moneypal kräver att du fyllt 18 år och att du har en fast inkomst. Du ska också vara folkbokförd i Sverige. Du får inte ha betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden när du söker ditt lån.

Månadskostnad

När du söker och beviljas ett lån hos Moneypal kommer du att få en ränta som sätts individuellt, efter dina förutsättningar. Av den anledningen går det inte att ange en exakt månadskostnad förrän en kreditupplysning är gjord och din ränta bestämts. Men, när du får ditt lånebesked kan du se vad ditt lån kommer att kosta varje månad. Innan dess kan du se en tabell med en exempelränta på Moneypals hemsida.

Pengar på kontot

Dina pengar kommer att betalas till ditt konto närmaste vardag efter att Moneypal har erhållit det låneavtal som du måste skriva under och skicka in. Ibland kan det hända att din bank har andra rutiner så att det kan dröja längre, men från Moneypal betalas pengarna ut dagen efter att ditt kompletta avtal kommit in.

Moneypal UC

En kreditupplysning tas som vanligt när du söker ett lån. Företaget samarbetar med UC och därför kommer denna förfrågan att registreras hos UC. Det är efter denna kreditprövning som företaget kan sätta rätt ränta på ditt lån.

Återbetalning av lån

När du söker ett lån hos Moneypal får du alltid sex års återbetalningstid på lånet, och på din avi hittar du den summa som du minst måste betala varje månad. Naturligtvis kan du välja att göra större inbetalningar och på så sätt betala av lånet snabbare. Vill du ha en högre summa på dina månadsavier är det bara att kontakta kundtjänst så ordnar de det.

Förseningsavgift

Om du glömmer att betala i tid får du betala en förseningsavgift som idag ligger på 100 kronor. Därtill kommer också dröjsmålsränta på det belopp som inte betalats.

Fördelar

  • du betalar inga extra avgifter
  • du söker enkelt på internet
  • du får svar direkt
  • du kan betala med autogiro
  • du kan söka fler lån

Nackdelar

  • du kan bara låna 30 000 kronor

Mer information och ansökan ->