ansok_harÅldersgräns: 20 år
Pengarna direkt in på kontot
Återbetalning upp till 60 mån

Leasy är ett företag som kanske är mest känt för uthyrning och finansiering av hemelektronik, men man kan också låna pengar hos Leasy. Du kan låna till vad du vill, och behöver alltså inte använda pengarna till företagets produkter.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Leasy

thorn
Du kan låna pengar till vad du vill, ingen frågar vad du ska ha pengarna till. Du bestämmer själv både lånebelopp, upp till 50 000 kronor, och återbetalningstid.

Krav för att få låna

För att få låna pengar hos Leasy får du inte ha någon betalningsanmärkning och du ska vara 20 år fyllda. Det är de enda krav som ställs, och detta gör att det är lätt för de flesta att beviljas ett lån.

Månadskostnad

Den månadskostnad du ska betala för ett Leasy lån är beroende av vilken ränta du får på ditt lån, samt hur stort lån du vill ha. Räntan sätts individuellt efter en kreditbedömning, så den exakta månadskostnaden får du när du fått ett lånebesked, och du bestämt på hur lång tid du vill ha ditt lån.
Vill du ha en liten aning kan du se en månadskostnad beräknad på en genomsnittsränta på företagets hemsida.

Pengar på kontot

Du får ange ditt kontonummer när du ansöker om lånet, och så fort det beviljats sätts pengarna in på ditt konto. Var noga med att ange rätt kontonummer, så att pengarna verkligen hamnar på ditt konto.

Återbetalning av lån

När du ansöker om ett lån bestämmer du själv hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka lånet. Du kan få ett lån på upp till 60 månader. Skulle du vilja kan du utan kostnad lösa hela lånet på en gång, eller betala in extra utöver den månatliga kostnaden, för att snabbare betala av ditt lån.

Förseningsavgift

Om du inte skulle komma ihåg att betala in en avbetalning på ditt lån blir du skyldig att betala en dröjsmålsränta på det förfallna beloppet. Man räknar då på din ränta plus en procentenhet, av det förfallna beloppet.

Fördelar

  • Du väljer själv hur mycket du vill betala varje månad , det vill säga du väljer återbetalningstid
  • Du kan låna till vad du vill
  • Du får pengarna insatta på ditt konto
  • Du behöver ingen säkerhet för lånet
  • Du kan låna upp till 50 000 kronor

Nackdelar

  • Det är svårt att se exakt månadsavgift innan du fått ditt lånebesked från Leasy

Mer information och ansökan ->

Vilket betyg ger du Leasy? (klicka på stjärnorna)
[ratings]