Ingen UC upplysningansok_har
Åldersgräns: 21 år
Svar direkt
Pengarna idag

Kundfinans har erbjudit smslån ända sedan 2006, och har över 100 000 kunder. Man säger sig erbjuda ett av landets säkraste och tryggaste smslån, och det gör man genom ett eget, unikt säkerhetssystem. Du kan låna upp till 5000 kr, utan dolda avgifter eller krångliga avtal. En kundvänlig kundtjänst med generösa öppettider, gör det tryggt och enkelt att låna ett mindre belopp.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Kundfinans

Kundfinans

Kundfinans erbjuder lån på mellan 500 och 5000 kr. Lånen är enkla att söka, och du startar med att ange belopp och återbetalningstid, och sedan fyller du i de uppgifter som behövs i ansökningsformuläret. Du kan identifiera dig med bank-ID, personkonto eller telefon. Som återkommande kund loggar du in dig med din PIN-kod när du söker ett lån.

Krav för att få låna

Det som krävs för att få ett lån hos Kundfinans är att du har fyllt 21 år, och är svensk medborgare. Du ska ha en taxerad inkomst på minst 100 000 kr per år, får inte ha betalningsanmärkning eller skuldsaldo. Du måste ha ett eget svenskt bankkonto och får inte ha skyddad identitet. Du ska också klara den kreditbedömning som utförs.

Månadskostnad

Månadskostnaden på ett Kundfinans smslån varierar, beroende på lånets storlek. Kundfinans lån betalas tillbaka på 30 dagar, så kostnaden för lånet blir den samma som månadskostnaden. Du kan själv se hur mycket ditt lån kommer att kosta, genom att ställa in reglagen på hemsidan på belopp och tid, som stämmer med det lån du vill ha.
Om du exempelvis lånar 3000 kr på 30 dagar, blir räntan 630 kr, och du betalar alltså tillbaka 3630 kr.

Pengar på kontot

Pengarna betalas ut inom 24 timmar efter att det beviljats, under helgfria vardagar. Utbetalning sker under öppettiderna, och om du beviljas ett lån före klockan 13 har du oftast pengarna på kontot samma dag.

Kundfinans UC

Kundfinans samarbetar inte med UC. Även om det görs en kreditprövning innan lånet beviljas, kommer den inte att synas hos UC. Det syns heller inte hos andra kreditupplysningsföretag, banker eller myndigheter.

Kundfinans betalningsanmärkning

Kundfinans godkänner tyvärr inte betalningsanmärkningar, så du kan inte låna så länge du har aktuella anmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogden.

Återbetalning av lån

Alla Kundfinans lån ska betalas tillbaka inom 30 dagar. När du fått ditt lån, skickas en faktura, där all information om betalningen finns. Du kan inte förlänga lånet, inte heller avbetala, utan hela lånet ska alltid betalas inom 30 dagar.

Förseningsavgift

Om du av någon anledning inte kommer ihåg att betala ditt lån i tid, kommer du kort efter förfallodatum få en påminnelse. Du blir då skyldig att betala en påminnelseavgift, som för närvarande är 60 kr. Om du inte betalar din skuld efter att ha fått en påminnelse överlämnar Kundfinans ärendet till inkasso, och vidare till kronofogden.

Fördelar

  • Enkel ansökan
  • Du ser exakt hur mycket lånet kostar
  • Hög säkerhet
  • Du kan identifiera dig med e-legitimation eller bank-ID

Nackdelar

  • Du får inte ha betalningsanmärkning om du vill låna hos Kundfinans

Mer information och ansökan ->