Låna upp till 3000 kransok_har
Åldersgräns: 20 år
Enkel ansökan
Du kan välja återbetalningstid

KreditIdag har en affärsidé om att erbjuda säkra och billiga mikrolån, till privatpersoner, via internet. Flexibla lån, för tillfälliga ekonomiska problem, eller för att kunna utnyttja bra erbjudanden, erbjuds på ett smidigt och säkert sätt. KreditIdag är en ganska ny aktör på marknaden, och startade sin verksamhet så sent som 2012, och har på kort tid etablerat sig på marknaden.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från KreditIdag

kreditidag

När du vill låna pengar från KreditIdag, fyller du i ett enkelt formulär på hemsidan. Du fyller i de uppgifter som efterfrågas, och det belopp du vill låna. Du kan låna 500 – 3000 kr, och väljer mellan 14 dagar eller 30 dagars återbetalningstid. Efter en sedvanlig kreditupplysning får du ett lånebesked.

Krav för att få låna

För att få ett lån hos KreditIdag måste du vara 20 år och folkbokförd i Sverige. Du ska ha en årsinkomst på minst 80 000 kr, och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Om du har tidigare lån hos företaget, måste dessa vara betalda innan du kan beviljas ett nytt lån.

Månadskostnad KreditIdag  lån

Hur stor månadskostnaden blir beror på hur mycket du vill låna, och på hur lång tid du väljer att återbetala ditt lån. På KreditIdags hemsida finns ett praktiskt verktyg som hjälper dig att ta fram den exakta kostnaden för just ditt lån, genom att ställa in reglagen på valt belopp och återbetalningstid. Om du, till exempel, lånar 2000 kr på 30 dagar, blir kostnaden 565 kr, och du ska alltså sammanlagt betala tillbaka 2565 kr.

Pengar på kontot

Pengarna betalas ut så fort ansökan beviljats, måndag – fredag, 8.00 – 16.00. Om du har ett konto hos Nordea får du pengarna på ditt konto samma dag, oavsett vilken tidpunkt lånet betalas ut. Har du konto hos en annan bank, får du pengarna samma dag, om de betalas ut före kl 13.00. I annat fall kan du få vänta till nästa bankdag innan pengarna finns på ditt konto.

KreditIdag UC

När det gäller KreditIdag uc, kommer ingen ansökan av lån, att synas, varken hos UC eller något annat kreditupplysningsföretag. Det är alltså ingen annan som får veta att du sökt ett lån hos KreditIdag.

KreditIdag betalningsanmärkning

Du kan inte få ett lån om du har en betalningsanmärkning.

Återbetalning av lån

Du kan välja att betala tillbaka ditt lån på 14 eller 30 dagar. När du har fått ett lån, kommer det att skickas en faktura, via e-mail, till din e-mailadress. Fakturan skickas genom Gothia, och den innehåller alla betalningsuppgifter du behöver. Tänk på att fakturan skickas via e-mail, och alltså inte med posten. Kolla skräpposten, om du inte hittar fakturan inom en vecka.

Förseningsavgift

Om du inte betalar ditt lån i tid, kommer en påminnelse att skickas ut. Du blir då skyldig att betala en påminnelseavgift på 60 kr. Efter denna påminnelse skickas kravet till inkasso, och det kostar ytterligare 180 kr.

Fördelar med KreditIdag

  • Enkelt att söka lån
  • Du kan välja återbetalningstid
  • Du ser exakt hur mycket ett lån kommer att kosta
  • Snabb utbetalning av pengar

Nackdelar med KreditIdag

  • Man kan inte låna mer än 3000 kr hos KreditIdag

Mer information och ansökan ->