Med anmärkning: Jaansok_har
Åldersgräns: 18 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Enkelt att ansöka
Du får snabbt besked

Freedom Finance är en låneförmedlare som är helt fristående. Detta gör att företaget kan förmedla det lån som passar bäst i just din situation. Genom att företaget förmedlar lån från flera av de ledande bankerna och låneinstituten i landet kan du alltid få de bästa förutsättningarna utan att själv behöva förhandla. Du kan läsa Freedom Finance omdöme och du får låneerbjudanden från flera olika banker och väljer själv det du tycker passar bäst utan att det registreras mer än en kreditupplysning.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Freedom Finance

freedom finance

Du kan låna pengar oavsett vad du vill låna till. Företaget förmedlar allt från bolån och billån till ett vanligt privatlån för egen konsumtion. Det är enkelt att ansöka och du får snabbt besked.

Krav för att få låna

Grundkraven om du vill ansöka om ett privatlån genom Freedom Finance är att du har fyllt 18 år, inte har några obetalda skulder hos kronofogden, samt att du har en årsinkomst på minst 100 000 kronor. Har du en betalningsanmärkning är villkoren lite annorlunda. Då gäller att du är mellan 20 och 73 år, har en årsinkomst på minst 110 000 kronor, och inte har några obetalda skulder hos kronofogden.

Månadskostnad

Månadskostnaden för ett lån hos Freedom Finance beror på hur mycket du vill låna, på vilken tid, samt den ränta du får. Räntan sätts individuellt, och eftersom Freedom Finance ger dig erbjudanden från flera banker beror det också på vilket erbjudande du väljer. På hemsidan finns ett verktyg där du kan se på en exempelränta ungefär hur stor din månadskostnad blir.

Pengar på kontot

När du beviljas ett lån hos Freedom Finance ska du underteckna lånehandlingarna. Det tar sedan 3-5 bankdagar innan du har pengarna, som sätts in direkt på ditt konto.

Återbetalning av lån

När du ansöker om ett lån väljer du också den återbetalningstid du vill ha. På ett privatlån är maxtiden 12 år. Du kan dock alltid betala in extra om du vill, och på så sätt förkorta återbetalningstiden. Du kan också lösa hela lånet på en gång helt kostnadsfritt.

Förseningsavgift

Eftersom Freedom Finance förmedlar lån från många olika långivare finns det ingen allmänt gällande regel om förseningsavgifter. De olika långivarna har olika regler, och när du får ett låneerbjudande får du också med alla villkor som gäller för just det lånet. Läs villkoren noga innan du bestämmer dig, eftersom de också kan vara avgörande för vilket lån som är bäst för dig.

Fördelar

  • Enkelt att söka
  • Du får snabbt besked
  • Du kan låna även om du har betalningsanmärkning

Nackdelar

  • Du kan inte se exakt månadskostnad för ett lån från Freedom Finance förrän du valt ett lånealternativ

Mer information och ansökan ->