Låna upp till 360.000 kransok_har
Betalningsanmärkning OK
Många banker att välja mellan
Lättare att hitta billigt lån

Finans24, som ägs av Leads AS, har sedan 2011 uteslutande arbetat med webbtjänster. Finans24 erbjuder en tjänst som är helt gratis, och som ger dig möjlighet att hitta det bästa lånet för dina behov och förutsättningar. Genom företagets samarbete med många olika banker, vilka har olika villkor och krav, ökar chanserna att hitta en långivare som beviljar ett lån.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Finans24

Snabbfinans

När du vill ansöka om ett lån via Finans24, behöver du bara ange din e-postadress och ditt mobilnummer. Du kommer då att få ett flertal krediterbjudanden direkt i din inkorg, och kan i lugn och ro välja det som passar dig bäst. Om du snabbt hittar ett lämpligt lån, eller av annan anledning, inte längre vill ha fler erbjudanden, kan du enkelt avregistrera dig. De lån du kan få information om ligger mellan 2000 och 360 000 kr.

Krav för att få låna

För att söka lån via Finans24 ställs inga större krav. Du ska intyga att du inte har några obetalda skulder hos kronofogden. Kraven för att få ett lån, sätts av varje enskild långivare, och dessa villkor och krav ser du när du får de olika låneförslagen.

Månadskostnad

En månadskostnad för ett Finans24 lån kan inte fastställas i förväg. Dels beror det förstås på hur stort lån du vill ta, och på hur lång tid du tar lånet. Men, framför allt är det räntan på lånet som avgör kostnaderna, och det är ditt val av lån som avgör hur mycket du kommer att få betala. Eftersom du kommer att få flera erbjudanden, med olika räntor och kostnader, kan du välja det som blir billigast för dig.

Pengar på kontot

Återigen är det dit val av långivare, som avgör hur snabbt du får pengarna. När du får låneförslag, ska du ta ställning till dem. Om något intresserar dig, kontaktar du den långivaren, och får information om villkor, utbetalning och annat du behöver veta.

Finans24 UC

De banker som samarbetar med Finans24 har alla olika regler och villkor. De har också olika sätt att utföra sina kreditbedömningar. Därför kan du få en UC registrering om du söker ett lån via Finans24. Men det finns också banker här som inte använder UC.

Finans24 betalningsanmärkning

Du kan söka ett Finans24 lån även om du har en betalningsanmärkning. De olika bankerna ställer olika krav, och eftersom man samarbetar med många olika banker, ger det större chanser att få ett lån beviljat. Detta gör att även den som har en betalningsanmärkning kan ha en chans att få låna.

Återbetalning av lån

Hur du ska betala tillbaka ditt lån, bestäms i det låneavtal du tecknar med den bank du väljer. Då bestäms också vilken återbetalningstid du får på ditt lån. De allra flesta lån betalas månadsvis, med en faktura som du får hemskickad, via post eller e-mail.

Förseningsavgift

Det är alltid viktigt att betala sina lån i tid, eftersom förseningar medför extra kostnader, i form av dröjsmålsränta, påminnelseavgift och förseningsavgift.

Fördelar

  • Lättare att hitta billiga lån
  • Många banker ger större möjlighet till lån
  • Lån på upp till 360 000 kr

Nackdelar

  • Du vet inte i förväg hur mycket ett Finans24 lån kostar

Mer information och ansökan ->