Med anmärkning: Jaansok_har
Åldersgräns: 19 år
Ansökningsavgift: 0 kr
E-Leg: Ja
Ingen UC upplysning

Ferratum utmärker sig genom att erbjuda generösa öppettider, snabba handläggningstider, flexibla lån och direktöverföring till vissa banker. Här finns det snabblån som passar de flesta, från 500 kronor och ända upp till 12 000 kronor.

För nya kunder finns möjlighet att låna 2000 kronor utan ränta och utan avgifter, vilket ger dig en bra chans att själv ta reda på vad du tycker om långivaren och dess service.

ferratum580

Låna pengar från Ferratum

Att ansöka om ett lån hos Ferratum är mycket enkelt. Du kan göra det antingen via nätet, direkt på långivarens hemsida, eller via sms. Företaget bedriver lånservice i mer än 20 länder i dagsläget, något som gör att du kan vara säker på att få god service och hjälp av kunnig personal om det skulle vara något du undrar över. Lånen sträcker sig från 500 kronor upp till 12 000 kronor, och med hjälp av Ferratum plusloan kan du lösa de flesta ekonomiska bekymmer.

Krav för att få låna

För att ha möjlighet att få ett lån hos Ferratum ska du ha fyllt 20 år, och du behöver ha ett eget bankkonto, en e-postadress samt mobiltelefonnummer. Du behöver inte vara helt fri från betalningsanmärkningar, men du får inte ha några anmärkningar som har tillkommit under det senaste halvåret, och de anmärkningar som finns får inte vara fler än sex till antalet.

Månadskostnad

Om du vid första lånetillfället lånar max 2000 kronor får du låna dessa pengar utan någon månadskostnad. Om du sedan väljer att låna igen kommer du dock att få betala en avgift som styrs av hur mycket du lånar. Ett lån på 500 kronor ger en kostnad på 100 kronor sammanlagt, medan ett lån på 12 000 kronor medför en kostnad på 3840 kronor. Det större beloppet betalas dock tillbaka på 90 dagar, och inte på 30.

Pengar på kontot

När du har fått ett positivt lånebesked och accepterat detta betalas pengarna ut direkt. Om du har ett bankkonto hos Nordea får du in pengarna omedelbart, medan det kan ta upp till en bankdag innan de kommer in på kontot om du har ditt konto hos en annan bank.

Återbetalning av lån

Det allra viktigaste när du ska ta ett lån är att du är 100% säker på att du har möjlighet att sköta återbetalningen. När du väl har tagit lånet och valt en återbetalningstid kan du inte ändra tiden, vilket gör att det är viktigt att välja rätt från början. Du kan välja att betala av lånet på 30, 60 eller 90 dagar.

Förseningsavgift

Om du upptäcker att du inte kan betala ditt lån i tid är det viktigt att du tar kontakt med Ferratum innan förfallodatum har passerat. Om du inte gör det kan det så småningom hända att fakturan skickas vidare till inkasso, varpå en avgift på 160 kronor läggs till. Om du inte betalar då heller skickas fordran till Kronofogdemyndigheten, vilket medför ytterligare kostnader.

Fördelar

  • Möjligt att få lån trots betalningsanmärkningar
  • Lån ända upp till 12 000 kronor.
  • Flexibla återbetalningstider på upp till 90 dagar.

Nackdelar

  • Kort återbetalningstid på de minsta lånen. Bara 15 dagar på 500-kronors lån hos Ferratum.

Mer information och ansökan ->