Betalningsanmärkning OKansok_har
Ingen UC
Snabbt lånebesked
Diskret handläggning

Expresskredit erbjuder snabblån och mobillån utan säkerhet. Här kan du låna trots betalningsanmärkning, och utan UC. Expresskredit drivs av ett helsvenskt företag vid namn Expresskredit Norden AB. Affärsidén är att erbjuda mindre lån, med trygghet och enkelhet i fokus, till privata låntagare.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Expresskredit

expresskredit

Hos Expresskredit kan du snabbt och enkelt ansöka om lån på mellan 500 kr och 4000 kr. Lånen löper på 30 dagar. På hemsidan kan du söka lånet, genom att fylla i ett låneformulär där du anger personuppgifter och inkomstuppgifter. Du kan identifiera dig med hjälp av e-legitimation, bank-ID, Nordea personkonto, registrerat mobilnummer eller en kopia på din ID-handling. Första gången du lånar kan du låna upp till 2000 kr. För att få ett lån på 3000 kr krävs att du har betalat tillbaka ett tidigare lån, och 4000 kr kan du låna först då du fullgjort två lånebetalningar.

Krav för att få låna

Den som vill låna hos Expresskredit måste du vara myndig. Om du ansöker via sms måste du skicka ansökan från din egen registrerade mobil, för att man ska veta att det är du som söker lånet. Du måste ha en stabil ekonomi, och man använder sig av en scoringmodell för att göra en bedömning.

Månadskostnad

Din månadskostnad avgörs av hur stort lån du tar. Du kan se månadskostnaden för det lån du vill ha på hemsidan. Lånar du 2000 kr är kostnaden 485 kr. Hela kostnaden är räntekostnad och alltså avdragsgill i din deklaration.

Pengar på kontot

Om lånet beviljas en vardag betalas pengarna ut omedelbart. Har du konto i Danske Bank överförs pengarna direkt. Har du en annan bank, är det bankernas överföringstider som gäller. Om du beviljas ett lån före kl 13.00 en vardag har du oftast pengarna på kontot samma dag.

Expresskredit UC

Sambandet Expresskredit uc är en viktig fråga för många. Den kreditbedömning som görs när du söker ett lån hos Expresskredit registreras inte hos UC.

Expresskredit betalningsanmärkning

Du kan få låna hos Expresskredit även om du har en betalningsanmärkning. Om du har en god ekonomi, och bra betalningsförmåga för övrigt, utgör en betalningsanmärkning inte något hinder. Det är alltså den totala betalningsförmågan som bedöms, och inte din ekonomiska historik.

Återbetalning av lån

Ett Expresskredit betalas tillbaka inom 30 dagar från dagen då du tog lånet. När lånet betalats ut kommer du att få en faktura hemskickad. Du kan också välja att få fakturan via e-mail. Oavsett hur du vill ha din faktura, kommer du att få den i god tid före förfallodatum.

Förseningsavgift

Om du blir försenad med din inbetalning, kommer du att få betala både påminnelseavgift och förseningsavgift. Påminnelseavgiften är för närvarande 60 kr, och förseningsavgiften 125 kr. Du kan inte flytta förfallodagen, så det är viktigt att se till att du kan betala tillbaka i tid, innan du ansöker om ett lån.

Fördelar

  • Man kan låna trots betalningsanmärkning
  • Ingen UC
  • Snabbt lånebesked
  • Diskret handläggning

Nackdelar

  • Man kan bara låna upp till 2000 kr första gången man lånar hos Expresskredit.

Mer information och ansökan ->