Upp till 90 dagaransok_har
E-Leg: Ja
Åldersgräns: 18 år
Ansökningsavgift: 0 kr
Låna exakt summa

Under fem års tid har Euroloan arbetat med lånlösningar och erbjudit snabblån mellan 500 kronor och 5000 kronor. Säker kredithantering är något som företaget specialiserat sig på, vilket gör att det är tryggt för privatpersoner att låna.

Företaget växer snabbt, och arbetar även för att bidra till en bättre miljö. Genom att välja Euroloan kan du med andra ord också vara med och bidra till en bättre miljö.

Låna pengar från Euroloaneuroloan300

Hos Euroloan kan du låna små belopp, så låga som 500 kronor, men även lite större belopp på upp till 5000 kronor. Det kostar inget att ansöka om dessa lån, och det är du som låntagare som väljer hur stort belopp du vill ansöka om att få låna.

Krav för att få låna

Euroloan uc gör att en kreditupplysning kan visa om en sökande är kreditvärdig eller inte. Ett lån kan du få om du har fyllt 18 år men inte är äldre än 70 år, är fri från betalningsanmärkningar och har ett registrerat mobiltelefonnummer eller ett personkonto hos Nordea.

Månadskostnad

Om du lånar 3000 kronor från Euroloan blir den totala kostnaden 716 kronor. Detta inkluderar både ränta och avgift. Om du istället väljer att låna 1000 kronor blir den totala kostnaden bara 245 kronor. Hur stor månadskostnaden blir varierar med andra ord beroende på hur stort belopp som lånas.

Pengar på kontot

När en ansökan har behandlats och lånet har beviljats sker överföringen direkt, om detta sker före klockan 15.00 på vardagar. Hur snabbt pengarna kommer in på ditt konto beror på vilken bank du har. Det ska dock aldrig ta längre tid än en bankdag.

Återbetalning av lån

Ett lån kan betalas på 30 dagar, 60 dagar eller 90 dagar. Beroende på hur lång amorteringstid du väljer kan antalet betalningstillfällen också variera. Lånet kan betalas tillbaka på ett, två eller tre betalningstillfällen. Det är viktigt att betala i tid, så att inga förseningsavgifter tillkommer.

Förseningsavgift

Om du inte betalar tillbaka lånet i tid kommer en betalningspåminnelse att skickas ut. Detta medför en påminnelseavgift på 50 kronor. Om fakturan måste skickas till inkasso kostar detta 160 kronor, och om fler inkassobrev måste skickas ut kostar detta 50 kronor per brev.

Fördelar

  • Möjlighet att dela upp betalningen på upp till tre tillfällen.
  • Lätt att se alla kostnader innan lånet tas.
  • Lätt att komma i kontakt med kundtjänst på vardagar mellan 7-17.

Nackdelar

  • Relativt lågt maxbelopp på 5000 kronor hos Euroloan.

Mer information och ansökan ->